Viikkojen 41, 42, 43 ja 44 liikkumiset

Syyttelen muuttoa siitä, että on jäänyt liikunta-postauksetkin tekemättä. Olen koittanut kalenteriin merkkailla kuitenkin vähän liikkumisista ja treeni-fiiliksistä, joten tässä pitäisi olla pääpiirteittäin viimeisen kuukauden liikkumiset.

Viikko 41:
Tiistai:
 •  Tunnin kahvakuulailua ulkona (illalla). Olipas aivan ihanan rankkaa ja sääkin taas suosi.
Keskiviikko:
 • Juoksua metsätiellä n. 3,5 km / vajaa puoli tuntia (aamulla) ja päälle pulahdus meressä. Loppumatkasta otettiin pieni spurtti, että tarettiin käydä uimassa :)
Torstai:
 • Tunnin astanga (illalla) ja päälle pulahdus joessa. Harjoitus tuntui hyvältä ja tosi hikiseltä ja uinti vasta tuntuikin hyvältä, tähdet loisti yllä :)

Viikko 42:
Keskiviikko:
 • Juoksua metsätiellä n. 3,5 km / puoli tuntia. En ollut merkinnyt tähän uintia ja koitin luntata juoksuystäväni Lennun kirjapidosta, mutta hänkään ei maininnut uintia. Eli ilmeisesti me ei uitukaan (olikohan kiire jonnekin?).
Perjantai:
 • Juoksua metsätiellä n. 3,5 km / melkein puoli tuntia (iltapäivällä). Ehkä hieman epätavallinen juoksuaika, kun yleensä käydään aamulla tai illalla, mutta ihan kiva oli käydä päivällä. Meressä pulahdus vielä päälle :)

Lauantai:
 • 5,5 km /n. tunnin kävely (illalla). Oli tarkoitus ajaa pyörä vanhan kodin pihasta uuden kodin pihaan, mutta huomasin liian myöhään, ettei minulla ollutkaan oikeat avaimet mukana. Jouduin siis kävelemään, mutta oli ihan kiva kävellä raikkaan syksyisessä illassa.
23.10. iltapäivän uinnilla paistoi aurinko ihanasti :)

Viikko 43:
Tiistai:
 • Juoksu n. 3.5 km / vajaa puoli tuntia (iltapäivällä) ja päälle pulikointia meressä. Merenrannalla oli nuoripari kahden pienen lapsen kanssa, taisivat vähän järkyttyä, kun me kipitimme mereen viileänkirpeästä syys-säästä huolimatta. Olipas ihanan virkistävää!
 • Kahvakuulaa 1 tunti (illalla) ulkosalla, höyryttiin ihan kunnolla, kun oli aika vilpoisaa. Mutta vilpoisalla säällä pitää sitten tehdä rankempi treeni, pysyy lämpimänä :)
Keskiviikko:
 • Astangaa 1 tunti (iltapäivällä) ja päälle uintia joessa.  Hyvä harjoitus oli, vaikka edellisestä astangasta olikin vähän aikaa. Vesi oli hyytävän kylmää!
Lauantai:
 • Juoksu n. 3,5 km / vajaa puoli tuntia (aamulla). Talvinen sää, lumessa piti vaihtaa vaatteita, kun lenkin jälkeen käytiin uimassa meressä. 
27.10. Lauantai-aamun uinti-maisemat.

Viikko 44:
Maanantai:
 • Astanga 1 tunti (illalla) ja päälle pulahdus joessa. Astangassa ranne vaivasi, koska teen virheellisesti hypyn lankkuun sormenpäät maassa (pitäisi siis olla kämmenet maassa). Myös selkä tuntui kumman jäykältä. Tekniikkaa pitää korjata ensi kerralla.
Keskiviikko:
 • Juoksua n. 6 km / n. 45 min (iltapäivällä). Juostiin ihanissa maisemissa, vähän oli lunta maassa ja pikkuisen liukasta, mutta ei onneksi pahasti. Juoksun päälle uinti joessa.
Perjantai:
 • Juoksua n. 3 km / reilu 20 min. (aamulla). Juostiin poikkeuksellisesti metsäpoluilla osa matkasta, koska metsätie oli kuin luistinrata. Siksi lenkki oli hieman lyhyempi tällä kertaa. Päälle tietenkin uinti meressä, joten nyt on uitu meressä vielä marraskuussa! Mahtava aloitus päivälle!
Sunnuntai:
 • Juoksu n. 5,5 km / 43 min. Tuira-Ainolanpuisto-Pikisaari-akselilla (illalla). Oli jo aika pimeää juosta välillä valottomissa paikoissa, mutta mahtava tunnelma ja lenkki meni todella nopeasti ja helposti. Tänään olisi voitu juosta pidempäänkin, loppumatkasta kiristettiin vauhtia. Päälle pulikointia joessa.
Uimaan mereen vielä marraskuussa (2.11.).

Siinä siis muutaman viikon yhteenvedot :) Tämä viikko alkoi oikein mukavasti astangan ja uinnin merkeissä. Tästä on hyvä jatkaa :) Mukavaa viikkoa kaikille!


Kommentit

 1. Ihana tuo jalanjälkikuva :) Ja muutkin merikuvat on kauniita, jospa me se valokuvauslenkkikin saadaan tehtyä joku kaunis päivä.

  Lennu

  VastaaPoista
 2. Hih, ihan kuin jokin lumimies/nainen olisi kulkenut tuossa viimeisessä kuvassa. Ihanat varpaanjäljet :)

  VastaaPoista
 3. Lennu: Kiitos! Saattaahan se olla, että meidän syksyinen kuvailureissu muuttuu pian talviseksi :D Mutta se ei haittaa!

  Trina: Kiitos :) Kaksi luminaista siitä on tepsutellut :D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit