Neljän taviksen illallinen XV

Vähän jälkijunassa tulee tämä postaus, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Jokin aika sitten kokoontui meidän tavis-porukkamme jälleen ja tällä kertaa emännöinti-vuorossa oli Lennu. Ulkona oli kirpakka alkutalven ilta ja olipas vaan ihana mennä Lennun kotiin, kun sisällä oli niin lämmintä ja kodikasta.

Alkupalat.

Alkupaloina saimme ihanan lautasen, jolle oli koottu erilaisia juustoja erilaisten lisukkeiden kanssa erilaisien keksien päälle kasattuna. Alkudrinkki-mehukin oli oikein hyvää, en vaan nyt muista, mitä siinä olikaan..

Pääruoka.
Pääruokana oli ihana jauheliha-juusto-quiche ja yrteillä maustettuja porkkanoita sekä paistettua halloumi-juustoa. Taisinpa taas olla ensimmäinen, joka sai lautasensa tyhjäksi, vaikka kuinka yritin hidastella. Ei auttanut, oli liian hyvää :)

Jälkiruoka.
Jälkiruokana saimme juustokakkua, tosin huonomuistisena en enää muista, millä täyte ja päällisen kiille oli maustettu. Herkullista kakku kuitenkin oli, sen verran muistan :) Syönnin päälle tietenkin juttu luisti ja muut kilisyttelivät kutimiaan. Minulla oli kyllä neule mukana, mutta en jaksanut neuloa, vaan nautin ihanasta tunnelmasta ja siisteydestä! Nimittäin tässä vaiheessa meidän muutto oli juuri tehty ja omassa kotona oli vielä joka paikka täynnä purettuja tavaroita ja purkamattomia laatikoita (toisin sanoen ihan hirveä siivo! :D

Kiitos illan emännälle ihanista tarjoiluista ja koko porukalle ihanasta seurasta! Seuraavalla kerralla emäntänä pääseekin toimimaan porukkamme uusin jäsen Satu :)


Kommentit

  1. Ääk, hoksasin just että mullakin on kirjoittamatta vielä tästä tavisillasta! Hyvät kuvat sinulla, minun kuvat oli ihan surkeita kun niitä vilkaisin.

    Kakku oli muistaakseni jotain sitruunalla maustettua juustokakkua, ehkä löydän ohjeen siihen mennessä kun saan aikaan blogipostauksen :)

    Lennu

    VastaaPoista
  2. Mulla onnistuu aina vahingossa joku kuva... yleensä suurin osa tärähtää. Ja kun emännöi omia kutsuja, on kuvia silloin aina paljon vähemmän, kun on niin monta muutakin asiaa siinä vaiheessa mielessä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit