Syntymäpäivä


Minulla oli maanantaina syntymäpäivä, joten tavallaan nyt on myös hyvä ajankohta aloittaa blogi. Syntymäpäivästä sen verran, että se oli aika tavanomainen arkipäivä, mitä nyt leivonnaisia toin työkavereille (enkä tietenkään kertonut syntymäpäivästä mitään, tosin kolme ihmistä sen sitten kuitenkin muisti/sai selville) ja muutamia onnitteluja tuli ystäviltä ja rakkailta ihmisiltä. Lahjaksi sain ihanan kukan, lahjakortin kasvohoitoon ja suklaakirjan. Tuli hyvä mieli :) Siskollani oli myöskin synttärit samana päivänä :) Myöhästyneet onnittelut vielä tätäkin kautta hänelle. Virpi on innokas bloggaaja, hänen intohimonsa on ristipistotyöt (ja lapset! hänellä on niitä kuusi ihanaa pellavapäätä :)

Minun intohimoista sen verran, että niitä ovat liikunta (lähinnä jumpat tällä hetkellä) ja leivonta ja ruuanlaitto. Tykkään myös tehdä käsitöitä, mutta aina ei vaan saa aikaan aloittaa. Jotain pientä tulee sitten tehtyä aina välillä kuitenkin. Näistä aiheista tulen myös tekemään postailuja tulevaisuudessa. Kommentteja otan ilomielin vastaan.

Tässä vielä kuva tiistai-aamun Oulusta... eikös vain näytäkin ihanan talviselta! :) Mukavaa talven odotusta kaikille.

Kommentit

 1. Jospa tänne nyt voisi jopa laittaa kommentteja ;) Vähän opettelua tässä...

  VastaaPoista
 2. Kiva, kiva, että sinullakin on blogi. Nyt on kiva "vaklata" mitä sinä hommaat =), kun et kumminkaan joka päivä soita - höh. =)

  VastaaPoista
 3. Taidanpa heti huomenna sitten soittaa :D Mutta ihan kiva jos käyt välillä vakoilemassakin :)

  VastaaPoista
 4. Täällähän täytyy käydä kurkkailemassa ja tutustumassa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit