Uuden jumpan testausta: BodyVive

Kävinpä kokeilemassa uutta jumppaa BodyVivea. Minulla oli aika lailla ennakkoluuloja tätä kohtaan, koska tykkään kohtuullisen rasittavasta jumpasta mutta mielikuva tästä oli jotain muuta. Yhden kerran olen joskus n. pari vuotta sitten käynyt kokeilemassa ja jotenkin siitä jäi kai muistikuva että tämä ei ole minun juttu. Nyt pyysin kuitenkin pari raskaana olevaa ystävääni mukaan, joten en voinut enää vaihtaa jumppaa steppiin, jota olisi salilla ollut samaan aikaan :)

Tunti olikin sitten tosi positiivinen yllätys! Hiki tuli ja sykkeet sai ylös, kun teki vaan suuria liikkeitä ja hyppyjä. Tunti sopii kyllä tosi hyvin myös aloitteleville kuntoilijoille ja raskaana oleville, koska vaikeita askelkuvioita ei ollut ja mitään painoja ei käytetty. Ensimmäiset viisi musiikkikappaletta oli aerobinen osuus, jolloin nostettiin sykettä helpoilla liikkeillä ja käytettiin samalla myös pehmeää jumppapalloa aktivoimaan myös yläkropan lihaksia. Tämän jälkeen tehtiin lihaskuntoliikkeitä käyttämällä apuna sitä pehmeää jumppapalloa ja vastuskuminauhaa. Musiikitkin oli kivoja, ei mitään perinteisiä jumppa-miksailuja vaan aivan alkuperäisiä kappaleita. Mukavaa vaihtelua.

Suosittelisin tätä kyllä kenelle tahansa, erityisesti ensikertalaisille ja raskaana oleville, mutta myös enempi jumppaaville. Hauskaa ja kivaa, mutta silti tunnista saa niin tehokkaan kuin itse vaan haluaa.

Kommentit

  1. Noista jumppien nimistä ei oikein ota aina selvää, parempi siis käydä paikan päällä kokeilemassa!

    VastaaPoista
  2. Joo, ei nuo nimet aina oikein sano mitään. Paras tapa on vaan käydä paikanpäällä katsomassa millainen jumppa oikein on kyseessä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit