Viikonlopun viettoa

Viikonloppu olikin harvinaisen puuhakas. Vanhempani tulivat kylään perjantaina ja lähtivät takaisin kotiseudulle Pohjois-Karjalaan tänä aamuna. Vieraista huolimatta lauantaina oli pakko päästä jumppaan, olen useinkin lauantaina käynyt BodyStepissä ja BodyJamissa, koska molemmat on minun lempi-lajejani. Lisäksi käyttämälläni salilla oli lauantaina Pukeudu Pinkkiin -step rintasyövän vastaisen toiminnan tukemiseksi. Pakkohan sinne oli päästä ja pinkkiä päälle tietenkin :) Steppi-tuntia oli vetämässä kaikki viisi salin step-ohjaajaa ja jumppaajia oli paikalla n. 30 kappaletta. Oli kyllä hauskaa vaihtelua normaaliin steppi-tuntiin.

Jumppaamisen jälkeen tulin kotiin ja koska vanhempani olivat paikalla niin ruoka oli jo lähestulkoon valmiina! Mitä luksusta normaaliin arkeen :) Syötiin uunissa paistettua kirjolohta ja hyvin yksinkertaista peruna-feta-salaattia, jossa oli kuorineen keitettyjä, kurittuja ja paloiteltuja perunoita, pätkä purjoa, fetajuustoa, kirsikkatomaatteja ja rouhittua mustapippuria. Lisäksi vielä vähän vihreää: lehtisalaattia ja kurkkua.


Kommentit

  1. Ai, sinulla oli vieraita. Enpä tiennytkään =)

    VastaaPoista
  2. Jaa, eikö sulle oltu kerrottu :/ kylläpä tieto kulkee, onneksi internetti on keksitty, voi sukulaiset pitää yhteyttä tosiinsa :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit