Vanhat korvapuustit

Pulla on hyvää vain tuoreena. Päivän vanha pulla vielä menettelee paremman puutteessa, mutta ei se ole enää mitään uunituoreeseen verrattuna. Mitä siis tapahtuu vanhoille korvapuusteille ja pullille? Niistä tulee aivan ihania korppuja. Pullat vain leikataan ohuiksi siivuiksi ja jätetään ritilälle tai leikkuulaudalle pariksi-kolmeksi päiväksi (riippuen pullasiivujen paksuudesta). Jos siivut on tiivistä alustaa vasten niin niitä kannattaa välillä kääntää, niin ne kuivuvat myös alapuolelta.

Korput säilyvät hyvinä vaikka kuinka kauan ja ovat todella paljon parempia kuin päivän vanhat pullat! :)

Kommentit

 1. Voi milloinhan olisin viimeksi leiponut pullaa. Nyt tuli kyllä pullahimo, joten joutuukohan alkaa leipomaan.

  VastaaPoista
 2. Eikun leipomaan vaan Suvi! Me ollaan niin riippuvaisia pojan kanssa pullasta että sitä tehdään välillä joka viikko. Pakko koittaa välillä muutakin tehdä, tulee muuten aika tylsä blogi jos on pelkkää pullanleivontaa ;)

  VastaaPoista
 3. Tässä vastavierailulla.. :) On sulla kyllä silmää kauniille blogille. Rauhallinen ja jotenkin vaan harmooninen. Kaunis sivu..

  Ja olen kyllä sitä mieltä että sulta pitäisi ottaa kyllä tunnukset pois täältä kun tuollaisista herkuista tänne postailet. Yritä tässä sitten olla jämäkkänä ja pitää makeanhimoa kurissa! :)

  Kivaa syksyä.. vai onko se jo talvi? Eipä tässä enään oikein tiedä kun ei kunnon kinoksia ole talvellakaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista kommentistasi HeartAndSoul, mukava kun tulit vastavierailulle :) Ei täällä kovin ihmeellisiä herkkuja vielä ole, toivottavasti jatkossa sitten enempikin ;) Aika tavallista kotiruokaa ehkä useimmiten tulossa postailuissa.

  Kivaa talven odotusta sinullekin. Ei taida olla syksy enää, mutta éi kyllä talvikaan.. mikähän voisi olla vuodenaika syksyn ja talven välissä? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit