Viikon 33/2010 liikunta

Olipa jälleen hieman surkea viikko liikunnan suhteen. Maanantaina ei vaan jaksanut, pitkä työpäivä takana ja olin jo vähän kipeä. Loppuviikosta olin jo sitten niin kipeä ettei voinut lähteä urheilemaan. Vetkuttelin alkuviikosta lääkärin suhteen, ajattelin että kyllä tämä tästä menee ohi ilmankin. Mutta ei auttanut, keskiviikkona oli pakko lääkärille soittaa ja antibiootit hakea. Lauantaina oli mukava hyötyliikuntapäivä sienimetsässä, tuli kolmisen tuntia käveltyä ja illalla väsyttikin sitten ihan mukavasti.

Tässäpä vielä yhteenveto:

Maanantai: Lepopäivä1
Tiistai: Ratsastus
Keskiviikko: Zumba 45 min
Torstai: Lepopäivä2 (sairaana)
Perjantai: Lepopäivä3 (edelleen sairaana)
Lauantai: Lepopäivä4 (sienimetsässä 3 tuntia)
Sunnuntai: Aamulla 10 km juoksulenkki, 1 tunti 16 min. (muutama pätkä käveltiin, kun edellisestä lenkistä oli sen verran pitkä aika), iltapäivällä BodyPump 1 tunti

Pumpissakin tuli käytyä pitkästä aikaa, kun eräs ystävätär kysyi että mentäskö. Sen seurauksena rintalihaksia kiristää nyt aikalailla. Jaloissa ei ihme kyllä tunnu miltään, ainakaan vielä... Pumpissa voisi koittaa taas alkaa käymään vähän säännöllisemmin.

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille teille.

Kommentit

  1. Kipeänä olen ollut minäkin, niska meni viikonloppuna yhtenä yönä jumiin niinpahasti, että en voinut olla pystyssä, silmissä musteni ja koski. Nyt jo vähän parempi, mutta täytyy välttää vielä TÄTÄ tietokoneella istumista...

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Trina: Voi kamala, toivottavasti niskajumi olisi jo helpottanut! Tämä tietokoneella istuminen on tosiaan aika pahasta tuollaiseen vaivaan.

    Mukavaa pian alkavaa viikkoa sinulle Trina!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit