Tunnustus

Sain tällaisen tunnustuksen siskoltani Virpiltä. Olin aivan otettu, kiitos paljon! Perustelut olivat seuraavat (joista menin kyllä hämilleni):

Haluaisin antaa tämän tunnustuksen ensinnäkin siskolleni, joka tekee kaikenlaista ihanaa käsitöitä ja RUOKAA, joista voin vain uneksia.
Tällaiset ohjeet seurasi mukana:

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle
2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat
3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

1) Erittäin vaikea tehtävä jakaa tällaisia eteenpäin, koska kaikki seuraamani blogit ovat jokainen omalla tavallaan inspiroivia ja sen vuoksi ansaisitsivat kaikki tällaisen tunnustuksen. Seuraaville viidelle tämän laitan kuitenkin eteenpäin:

Ensinnäkin haluan antaa tämän tunnustuksen takaisin siskolleni. Ensinnäkin missään ei ollut kielletty antamasta sitä sille jolta tunnustuksen on saanut ja hänen bloginsa on tämän tunnustuksen ansainnut myöskin minulta. Hieman puolueellinen ehkä olen, mutta olen siskoni luona vieraillut ja nähnyt aivan luonnossa kaikki ne kymmenet ja sadat ihanat ristipistelytyöt ja käsityöt mitä hän on tehnyt! Enkä voi uskoa miten hän jaksaa kaiken sen tehdä suurperheen huoltamisen ja hoivaamisen lisäksi!

Seuraavana haluan antaa tunnustuksen blogille, joka oli ensimmäinen blogi, jonka lukijaksi olen koskaan alkanut. Se on Trinan pitämä Huopalintu-blogi. Täältä löytyy aivan valtava määrä ihania valokuvia, tärkeitä ajatuksia elämästä ja juttuja Seemi-kissasta. Aivan ihana blogi.

Sitten annan tunnustuksen Mirkan Uuden kuun aikaan -bogille. Mirka tekee aivan ihania kortteja! Mirka on kirjoittanut myös tosi hyviä ajatuksia elämänmenosta ja hänen kirjoitustyylinsä on vallan ihana... huumoria löytyy ja postauksia on ilo lukea.

Tunnustuksen ansaitsee ehdottomasti myös Rusinan kirjoittama Rusinan pipanat -blogi. Rusinan blogista löytyy hänen tekemiä, toinen toistaan ihanampia helmikoruja. Myös muita ihania kuvia sieltä sun täältä ja kivoja postauksia kaikenkaikkiaan.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä haluan antaa tunnustuksen Suvin kirjoittamalle "Kuvitellaanko, että ollaan postikortissa?" -blogille.Hänen blogin nimi jo laittaa ajatukset lentämään... jostain syystä Pariisin suuntaan :) Johtuu siitä, että Pariisi on hänen blogissa ollut puheenaiheena "pari" kertaa ja aivan ihania matkakertomuksia mm. kyseisestä paikasta! Suvilta saa todella hyvät leffavinkit ja lisäksi juttuja elämänmenosta, remppaa, vaatteita, sisustusta ja käsitöitäkin.

2) Seuraavaksi piti kertoa kolme asiaa, jota rakastan. Tämä on jopa vaikeampi tehtävä kuin edellinen, koska rakastan niin paljon kaikkea, ettei niitä asioita voi mitenkään listata tai laittaa paremmuusjärjestykseen.

Rakastan ensinnäkin lähimpiä ihmisiäni valtavan paljon. Heitä ovat poikani, vanhempani, siskoni lapsineen ja rakkaat ystäväni, joita ei ole montaa, mutta he ovat sitäkin tärkeämpiä. Lisäksi rakastan meidän kahta kissaa. Ne ovat olleet ja ovat edelleen minulle ja pojalleni tosi tärkeitä, niistä emme luopuisi mistään hinnasta.

Toiseksi rakastan sitä, että saan harrastaa sitä mitä itse tahdon, saan itse päättää omasta elämästäni ja rakastan sitä, että osaan myös nauttia asioista. Taidan siis rakastaa itseäni... olen juuri se joka haluankin olla. Toki joskus on myös huonoja päiviä ja toiveita muutoksista milloin minkäkin asian suhteen, mutta pääsääntöisesti olen tyytyväinen itseeni ja elämääni.

Kolmanneksi rakastan ruokaa. Tykkään lueskella keittokirjoja, etsiä uusia ruokaohjeita, joskus yllättää vaikkapa työkaverit jollakin leivonnaisella tms. Jokapäiväinen ruoka pitää olla mahdollisimman puhdasta, terveellistä, lisäaineetonta ja luomua, mutta pieni hemmottelu ja herkuttelu on myös sallittua. Ruoka ei ole minulle vain polttoainetta, vaan se on myöskin nautinto.

3) Rakastamani kuva... näitäkin on vaikka kuinka paljon ja lisää tulee koko ajan! Tässä kuitenkin yksi kuva, joka on otettu keväällä Islannin matkalla. Oli tosi mukava matka äitini ja poikani kanssa ja tykkään tämän kuvan tunnelmasta, pienestä vangitusta hetkestä, innostuksesta ja ilosta joka näkyy poikani kasvoilta.


Kommentit

 1. Kiitos tunnustuksesta!

  Ihailen ruoka/resepti-innostustasi ja saan täältä hyviä vinkkejä ruuan laittoon, kun en itse ole mikään "ruokaihminen". Tuo lomamatkakuva pojastasi kertoo paljon ja myös sinusta, siitä miten paljon sinulla on lämpöä rakkaimpiasi kohtaan.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. No kiitos vaan tunnustuksesta. =) Terveinä ollaan ihmiset, mutta perjantaina pelastamamme pikku siili kuoli eilen illalla. Se siili kyhjötti koko päivän rappujen vieressä ja Elsa kävi sille laittamassa sateensuojaksi muovituolin. Kun ei illallakaan mihinkään ollut liikkunut otettiin sisään ja laitettiin vettä ja ruokaa. Siili jo söikin ihan hyvin, mutta sitten vain koko lauantaipäivän nukkui. Vakuuttelin lapsille, että siili on yöeläin ja varmaan sitten yöllä piristyy ja syö taas. Eipä sitten iltaan enää jaksanut se ressu vaan nukkui pois =(

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, josta olen hieman hämilläni, mutta iloinen :)

  VastaaPoista
 4. Trina: Ole hyvä :) Ja kiitos, oli kiva kommentti :) Kiva jos täältä saa joskus jotain ruoka-inspiraatiotakin. Meillä on poikani kanssa kyllä hyvät välit ollut ainakin tähän saakka, meillä on aika samanlainen huumorikin... tullaan hyvin toimeen ja olen siitä iloinen :)

  Virpi: Hyvä että olette tervehtyneet pitkän sairastelujakson jälkeen. Harmillista miten pikku-siilille kävi :(

  Rusina: Ole hyvä :) Mukava jos sain yllätettyä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit