Viikon 36/2010 liikunta

Viikko näytti alkavan hyvin, viimeviikon flunssa näytti jo talttuneen, kunnes maanantai-iltana tuli sitten se oksennustauti. Mutta siitäkin sitten toivuttiin ja viikko oli ihan hyvä, vaikka harmitti suunnattomasti, kun tiistain ratsastustunti jäi väliin.

Tällä viikolla alkoi taas kansalaisopiston ompelukurssi, joten jatkossa torstai-illat meneekin ommellessa.

Lauantaina oli aika huippu kahvakuulatunti, oltiin pihalla ja tullaan olemaan jatkossakin, jos nyt ei aivan hirveä koiranilma tai paukkupakkanen ole.

Sunnuntaina siivosin niin fiiliksissä, ettei edes malttanut lähteä mihinkään jumppaan :) Mutta tuli se hiki siivotessakin.

Tässäpä vielä yhteenvetoa:

Maanantai: BodyPump 1 tunti
Tiistai: Sairaana
Keskiviikko: BodyJam 1 tunti
Torstai: Lepopäivä1 (ompelupäivä)
Perjantai: Juoksu/kävelylenkki 10 km, 1 tunti 12 min. (neljä kertaa käveltiin muutama minuutti)
Lauantai: BodyStep 45 min ja Kahvakuula 45 min
Sunnuntai Lepopäivä2 (siivosupäivä)

Saapa nähdä miten tämän viikon liikkumiset sitten... perjantaina on työpaikan järjestämät juhlat ja järjestän omat pienet etkot ennen juhlia, joten loppuviikon liikkumiset voi jäädä hieman vähemmälle.

Reipasta alkuviikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Joskus muistaakseni pohdit, että kuinka pian sairastelun jälkeen tohtii taas urheilla. Radiosta kuuntelin jotain kuntoilukeskustelua ja siellä sanottiin sellainen nyrkkisääntö, että jos olet 3 päivää kipeä niin sitten pitää 3 päivää levätä ennen urheiluja. Ja jos 2 päivää sairastelua niin 2 päivää lepoa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit