Viikon 38/2010 liikunta

Tämä viikko oli ihan hyvä viikko. Energiaa riitti ja muutenkin oli hyvät fiilikset urheilujen suhteen. Kahdesti tuli käytyä uudessa jamissa, tykkään aivan valtavasti noista jamitunneista, niissä on tunnelma kuin parhaissa bileissä. Käykää vaikka itse tsekkaamassa uusimman ohjelman musiikkeja ja liikkeitä täältä.

Ratsastustunnilla ei tapahtunut mitään uutta, ravissa koitettiin ohjata hevosta, aivan kuten edelliselläkin kerralla. Tosin hevonen oli taas uusi, tällä kertaa ratsastin Hertalla. Aivan ihana hevonen hoitaa, antoi valtavan hyvin laittaa varusteet ja puhdistaa kaviot. Seuraavalla tunnilla tulee sitten laukkaaminen uutena mukaan. Saa nähdä kuinka siinä sitten käy :)

Sunnuntain juoksu ei oikein kulkenut, vasen pakaralihas oli aika kireällä, luultavasti perjantain pumpin ja lauantain stepin seurauksena. Siksipä sitten sunnutaina päivällä kaivelin digiboksilta puolentunnin venyttelyn (tanssijan venyttely), jossa olikin oikein hyviä, pitkiä alakehon venytyksiä. Toivottavasti ne auttaa vähäsen.

Tässäpä vielä viikon yhteenvetoa:

Maanantai: BodyJam 1 tunti (illalla)
Tiistai: Ratsastus 1 tunti (+ h. 20 min. hevosen huoltoa ennen ja jälkeen tunnin)
Keskiviikko: Zumba 45 min (aamupäivällä) ja BodyJam 1 tunti (illalla)
Torstai: Lepopäivä1 (ompelupäivä)
Perjantai: BodyPump 45 min. (aamulla)
Lauantai: BodyStep 50 min. (aamupäivällä) ja kävely n. 8 km (illalla)
Sunnuntai: Juoksu/kävelylenkki n. 10 km, 1 tunti 13 min. (aamulla), venyttelyä 30 min. (päivällä)

Reippaita syyspäiviä kaikille!

Kommentit

  1. Jestas miten ahkerana olet ollut! :) Tuo ratsastus on varmasti mahtavaa vastapainoa kaikelle muulle "tavalliselle" liikunnalle..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jellona :) Nuo jumpat on minulle sellainen juttu, mistä tulee mahtava olo. Toki hyvän kunnon saavuttamisen vuoksi myöskin, mutta suurin motivaattori on se hyvä olo jonka sieltä jumppasalista saan.

    Olet aivan oikeasssa tuon ratsastuksen suhteen. Se on niin erilaista ja siksi myös niin mukavaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit