Joululahjoista

Tässäpä vielä postaus tekemistäni joululahjoista...

Siskolleni tein vuorellisen juhlamekon ryppytaftista, neuloin säärystimet Dropsin Eskimosta (ohje GarnStudiolta) ja ompelin neulatyynyn, johon tuli myös kirjontaa helmillä ja harakanvarvaspistoilla. Askartelin osalle lahjoista myös kenkälaatikoista lahjalaatikkoja päällystämällä ne ylijäämä-tapeteilla.
Rakkaalle ystävälleni neuloin kaulahuivin, lankana Dropsin Fabel ja Alpaca. Ohje GarnStudiolta. Huomaa kuvassa myös nukkuvan kissan tassut :)


Pojalleni neuloin pipon hänen lasketteluvaatteisiinsa sopivin värisävyin. Lankana oli Dropsin Eskimo ja ohje jälleen Garnstudiolta. Vuoren ompelin valkoisesta fleecestä pikapipon kaavoilla, jotka piirsin ompelukurssilla.Lisäksi tein ison määrän saaristolaisleipiä joululahjoiksi työkavereille ja jumppasalin tytöille. Jokainen työkaveri sai myös piparipossun. Muutamaan lahjaan tuli myös omatekoista mysliä.

Olisin tahtonut tehdä vielä vaikka mitä muutakin, mutta harmillisesti aloitin lahjojen teon aivan liian myöhään. Ensi joulun lahjat olen päättänyt tehdä ajoissa! :)

Kommentit

 1. Kiitos vain ihanista lahjoista =) Tuosta pipostahan tuli aivan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjoja olet tehnyt kyllä, tosi paljonhan olet ehtinyt!

  VastaaPoista
 3. Virpi: No kiva jos tykkäsitte lahjoista. Tykkäsin itsekin tuosta piposta ja paras kiitos ehkä oli silloin yöllä siellä Ylläksen päällä, kun sinne kiipesin ja nuoret mua odotti ja poika heti ensin sanoi että äiti, on tosi lämmin tämä pipo, ettei tuulikaan mene yhtään läpi :)

  Lennu: Kiitos :) tuntui kyllä että aika loppuu kesken ja ideoita alkoi pursuta lisää sitä mukaa kun teki joitan... olisi halunnut ehtiä paljon enemmän. Jospa ensi jouluna olisi viisaampi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit