Viikon 49/2010 liikunta

Kiirettä, hälinää ja huisketta on riittänyt, ei tahdo into eikä aika riittää nyt nettiin saakka. Käsitöitä tulee tehdyksi jokainen ilta monta tuntia, alkaa tulla kiire lahjojen kanssa (tapanani kun on jättää kaikki viime tippaan). Eilenillalla ohjelmassa oli myös jo perinteeksi muodostunut viimehetken joulukorttien kirjoittelu.

Liikuttuakin on tullut jonkin verran, tosin viikonloppuna oli piristävää vaihtelua, kun siskoni tuli lapsineen kylään ja liikunta oli sitten shoppailuun liittyvää ja piparitaikinan kaulintaa ;)

Itsenäisyyspäivänä innostuin taas pidemmän tauon jälkeen pumppiin ja sainpa vasemman hartian aivan valtavan jumiin. Loppuviikolla oli sitten koko muukin kroppa jumissa, mutta eiköhän se tästä, kun vaan saisi pidettyä tuota pumppiakin välillä ohjelmistossa. Kuntosalillekin tietysti pitäisi mennä, mutta... ei se ole se minun juttu, ainakaan juuri nyt.

Maanantai: BodyPump 1 tunti (aamupäivällä) ja Zumba 45 min (iltapäivällä)
Tiistai: Ratsastus 1 tunti (+ hevosenhoito)
Keskiviikko: Zumba 45 min.
Torstai: Lepopäivä1
Perjantai: BodyPump 45 min. aamulla
Lauantai: Lepopäivä2
Sunnuntai: Lepopäivä3

Ulkona on nyt jälleen valtavan kaunista... puut ja pensaat ovat paksun ja pörröisen kuuran peitossa. Jospa pakkanen sen verran hellittäsi, että uskaltautuisi vähän kauneutta kuvaamaankin. Tosin nauttinut siitä olen siltikin, vaikkei kuvia olekaan.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille.

Kommentit

 1. Ne ovat nämä joulunalusajat kiireisiä. Itse vilkaisen aina aamupalaa ja iltaruokaa syödessä pikaisesti nettiä ja blogeja, mutta en ole kovin ehtinyt kommentoimaan. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Nyt on Violariumiin tullut niitä metalliläpysköjä. Ei niitä mistä oli puhe, mutta aika kivoja kumminkin esim. tuo friens läpyskä sopisi varmaan osaan lajoja =)

  VastaaPoista
 3. Että tuliskohan sulle taas pyöräilyreissu sinne =)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa joulua ja onnea tulevalle vuodelle, vaikket tätä viestiä taida ennen vuodenvaihdetta lukea =)

  VastaaPoista
 5. Trina: Mukavaa joulunaikaa sinullekin! Kiva että olet ehtinyt täällä minunkin blogissa välillä poikkeamaan ja kirjoittamaan kommentteja.

  Virpi: Vai on siellä Violariumissa niitä minun kaipaamia merkkejäkin.. kiitos vinkistä. Pitääpä katsoa milloin pakkanen sen verran lauhtuisi, että tarkenisi pyörällä lähteä sinne saakka ajelemaan :)

  Ihanaa ja rauhallista joulua teidänkin perheelle ja onnea uudelle vuodelle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit