Viikon 48/2010 liikunta

Ihan kohtalainen viikko, vaikka kaikenlaista kiirettä ja hässäkkää on ollutkin. Mutta en ota stressiä, en joulusta, en urheilusta enkä mistään.

Tässäpä liikuntayhteenveto:

Maanantai: HotYoga 1 tunti ja BodyJam 1 tunti
Tiistai: Ratsastus (1 tunti + hepan hoito n. 20 min mennen ja tullen)
Keskiviikko: Zumba 45 min.
Torstai: Lepopäivä1 (viimeinen ompeluilta ennen joulua)
Perjantai: Lepopäivä2
Lauantai: BodyStep 45 min.
Sunnuntai: Lepopäivä3 (jee, sain siivottua ja poikakin osallistui! Huippua :)

Ratsastustunti oli viime viikolla aika kirpakassa säässä, pakkasta oli -17 astetta. Pakkasraja touhulle on -18 ja noin kylmällä alkaa kyllä varpaat ja sormet hieman palella jo. Mutta mukavaa oli, sain kokeilla taas uutta ratsua nimeltä Gina. Mukava hevonen, vaikkakin kavahti tunnin puolivälissä takajaloilleen ilman mitään kunnon syytä. Onneksi selvisin säikähdyksellä, tosin lopputunnilla hieman varoin. Laukannostoja harjoiteltiin edelleen, niitä on viime aikoina harjoiteltu joka kerta. Lisäksi erilaisia pujotteluja ja hevosen ohjausta ravissa/laukassa sekä pohkeenväistöä käynnissä. Saapa nähdä mitä opettaja huomenna on meille keksinyt (ja mikä on ratsu tällä kertaa).

Tänään kävin pitkästä aikaa pumpissa ja sainpa vasemmalta puolelta yläselän aika lahjakkaasti jumiin. Osasyyllinen voi olla se, että olen neulonut ahkerasti viimeiset päivät ja se on sellaista puuhaa, joka jumittaa niskan ja hartiat aika helposti, ainakin minulla. Menin iltapäivällä vielä zumbaan, josko se olisi auttanut hieman. Juttelin jumppaohjaajan kanssa (sama, joka veti sen aamun pumpin) ja hänellä oli mennyt yläselkä samalla tavalla jumiin ja vielä samassa vaiheessa sitä jumppaa. Aika jännä yhteensattuma. Zumbassa hän sitten laukoi hauskoja välikommentteja: "Marika, joko alkaa jumi helpottaa?" ja "Nyt Marika ravistellaan hartiat auki!".

Reipasta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit