Joululahjoja - pompulahuivi

Siskoni kyseli joululahjoista... no, hänen lahjojaan en ennen joulua ala paljastamaan (ainakaan vielä :) mutta tällaisen huivin neuloin vanhimmalle kummitytölleni ruskeasta pompula-langasta. Itse ainakin tykkäsin tästä huivista oikein paljon ja tämä oli kiva ja joutuisa neuloa. Sinisestä kerästä valmistuu sitten samanlainen pompulahuivi vähän nuoremmalle kummitytölle.


Neuleita on toivottavasti tulossa vielä lisää... jos vaan aika riittää niitä tehdä. Kämmäilin lankatilaukseni ja en saanut sitten lankoja mitä tarvitsin, mutta onneksi löysin kuitenkin sitten kaupasta sopivat langat.

Kommentit

  1. Onpas kivannäköisiä huiveja. Just kattelin jotain mainosta langasta, jolla saa kudottua huivin käsin, että pitäisköhän tytöille ostaa niin ehkä 15 minuuttia hurahtaisi ilman kyse tulvaa: "Äiti, mitä mä tekisin?". Mutta enpä nyt enää viitti =) Olen kyllä YRITTÄNYT opettaa ristipistoja, sitten ei KOSKAAN olisi enää tylsää =)

    VastaaPoista
  2. Muistan kun oma poika oli nuorempi, aika usein kuului juuri tuo "Ei ole mitään tekemistä". Kai me sitten aika usein leivottiin ;) Mutta ymmärrän että kuuden lapsen kanssa se homma päätyisi varmaan sitten suursiivoukseen (ja siinä vaiheessa lapsilla olisi varmaan yllättävän paljon muuta puuhaa!).

    Eikun ristipistojen kimppuun vain! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit