Pakkaamista
Poikani on pari kertaa koulupäivän jälkeen käynyt hakemassa kaupasta laatikoita... me muutetaan! 


Muuttolaatikoita.

Jotenkin vaan kesällä ajatukset johtivat toiseen ja nyt on tämä asunto, joka vielä tällä hetkellä  on kotimme, siirtynyt toisen perheen tulevaksi kodiksi ja poikani kanssa muutamme noin viiden kilometrin päähän, lähelle merenrantaa, lähemmäs poikani koulua, kauemmas kaupungista, uuteen ympäristöön. Neliöt pienenevät reilusti, uudessa kodissa on kaksi huonetta vähemmän, mutta tästäpä saankin hyvän kimmokkeen vähentää tavaraa. Sitä turhaa roinaa, jota on tullu haalittua vuosien mittaan kaapit ja nurkat täyteen. Oikein innolla aloitan pakkaushommat, innolla selvittelen tavaroita, lajittelen säästämisen ja muuttamisen arvoiset sekä myytävät ja pois heitettävät erikseen. Päätin järjestää kotonani "kirpparin" tässä vähän ajan kuluttua. Pyydän ystävät ja tutut "ostoksille" katsomaan, jos jokin minulle turha tavara olisi jollekin toiselle vielä tarpeellinen.

Vaikka olen tykännyt tästä nykyisestä kodistani tosi paljon, olemme asuneet tässä reilut kuusi vuotta, mutta ilolla ja innolla muutan myös uuteen. Vaikka uusi koti on aivan eri tyylinen kuin tämä vanha, mutta minua viehättää ajatus siitä, että saan laittaa ja sisustaa myös uudesta kodista omannäköiseni. Aloittaa tavallaan puhtaalta pöydältä.

Iloista viikonloppua kaikille!


Kommentit

 1. Voi kun hienoa! Muuttaminen uuteen paikkaan on aina uudistumista niin monella tavalla. :)

  VastaaPoista
 2. Nykyinen kotinne on ihana mutta niin on varmasti tulevakin! Zemppiä pakkaamiseen! Tuun sitte sun kirpparille :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti haikeaa jättää vanha taakseen, mutta uudessa on aina oma viehätyksensä. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 4. Uudesta kodista tulee taatusti yhtä ihanan kodikas ja tunnelmallinen kuin tämän hetkisestä. Tullaan sitten koko revohka "auttamaan".

  VastaaPoista
 5. Olo kevenee kun tavarat vähenee. Sitä ikäänkuin puhdistuu:)Tuletkin aika lähelle, Kivaa!

  VastaaPoista
 6. Outi: Aivan, vaikka on muuttamisessa hommaakin, mutta pääosin kivaa se on :)

  Pingviini: Kiitos! Minäpä kutsun sinutkin sitten ostoksille! Lupaan, että osteltavaa riittää! :D

  Rentukka: Kiitos! Vähän on haikeaa, mutta myös jännittävää :)

  Virpi: Kiitos! Saapa nähdä mitä siitä tulee ;) Ja kiitos, mukava jos tulette tänne viettämään "syysLOMAA" (lapset on varmasti "innoissaan" :D

  Pirjo: Niin onkin kivaa, teille ei olekaan sitten kuin varmaan kilometrin matka :)

  VastaaPoista
 7. Uuteen asuntoon muuttaminen on kivaa. Ainakin itse olen kokenut, että siitä saa uutta virtaa, intoa. Voimia ja kaikkea hyvää muuttoosi.

  VastaaPoista
 8. Niin ihanalta kuulostaa pakkaaminen ja järjestäminen ja kirppari ja kaikki :) Ihana oli entinenkin asunto, mutta uusikin takuulla! Tsemppiä muuttoon ja hihkuhan apua kun tarttet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit