Viikon 38 urheilut

Syksyiset haavat perjantain juoksulenkin lopussa.

Taas on yksi mukava viikko takana. Viikon ehdoton kohokohta oli tiistai-aamun juoksu ja uinti "myrskyssä". Enpä olisi aikaisemmin uskonut, että tällaisesta ikuisesta vilukissasta tulisi näin innokas syys-uimari! Mutta se kylmä vesi... siinä vaan on jotain terapeuttista. Se elvyttää sekä lihakset että pääkopan.


Tässä vielä yhteenveto:

Maanantai:
 • Astanga (illalla), oli tosi hyvä harjoitus, hiki virtasi.
Tiistai:
 • Juoksua 30 min/3,5 km (aamulla) ja päälle pulahdus meren aaltoihin :)
 • Kahvakuula 1 tunti (illalla),  ensin lämmittelyä, sitten patteriharjoitus (huippua!!) ja lopuksi vähän loppuliikkeitä (mm. aivan kamalan ihana lankku-sarja, kiitos Satu taas!! :)
Torstai:
 • Astanga (illalla), alku oli vähän takkuista, mutta sitten sain keskittymisestä kiinni ja tuli hyvä harjoitus.
Perjantai:
 • Juoksu 5 km/40 min (iltapäivällä), tuntui helpolta ja kevyeltä ja sää oli aivan ihana!
Lauantai:
 • Astanga (aamupäivällä), todellahyvä harjoitus ja todella hikinen myös! 
Sunnuntai:
 • n. tunnin kävely (illalla) ja päätteeksi pulahdus jokeen. Oli aivan huippu-ilma ja mieletön olo tuon uinnin jälkeen! Eikä veteen meno tuntunut yhtään vaikealta. Kiitos kävely- ja uintiseurasta Lennu!!

Tällä viikolla oivallettiin Lennun kanssa, että näitä ihania, aurinkosia lenkkisäitä riittää varasti siksi, koska joka kerta toivomme sadetta. Jos toivoisimme aurinkoa, sitten ehkä sataisi :) Tosin aurinkoisessa säässä on näin syksyllä todella kiva juosta, joten jatkamme sateen toivomista... kyllä sitä sadettakin varmasti vielä saadaan.

Kommentit

 1. Kiitos itsellesi seurasta :) Tuumin tässä juuri ja taisin ääneenkin sanoa jo, että juoksu + uinti kylmässä vedessä ja astanga on niiiiin minun juttu, aivan mahtavaa kun löytää ne omat lajinsa! Aika ihmeellistä että ne on sellaisia lajeja mitä ei vuosi sitten olisi mitenkään osannut kuvitella harrastavansa ja nyt ne tuntuu elämäntavalta :)

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta tosiaan, miten jotkin asiat vaan "kolahtaa" ja se tunne, että miten on voinut aikaisemmin olla ilman jotain... niinkuin ne juoksu + uinnit, jotka on kyllä niin tärkeitä. Astanga myös... ja Sadun kahvakuulatunnit! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit