Viikon 37 urheilut ja juoksukengät

Viime viikko oli kyllä aika huippu viikko, jälleen kerran. Erityisesti fiiliksien suhteen, kaikkea kivaa tuli tehtyä ja hyvässä seurassa: mikäs sen parempaa voisi ollakaan!

Meri 11. syyskuuta ilta-uinnilla.

Tässä välissä muutama sana juoksukengistä. Lennun kanssa käytiin viime viikolla ostamassa uudet juoksukengät, koska molemmat jo tarvitsimme sellaiset ja juostaan nyt kuitenkin ihan aktiivisesti. Olen juossut Asicseilla jo todella monia vuosia ja olen niistä tykännyt tosi paljon. Sitä ennen juoksin (tai siis yritin juosta) Adidaksilla, mutta silloin minulla oli paljon polviongelmia. Tosin nuo polvivaivat saattoivat johtua paljon muustakin. Silti vaihdoin Asicseihin ja niihin olen ollut kyllä oikein tyytyväinen.

Nyt sitten tuli kaupassa ongelma: oikeita kokoja ei oikein löytynyt yksistäkään Asicseista (paitsi kisakengistä). Toiseen kauppaankaan ei tehnyt mieli lähteä, joten kokeilinpa sitten Brooksin kenkiä ja yllätyin! Oho, nehän olivat todella hyväntuntuiset jalassa. Askel rullasi hyvin, mistään kohtaa ei puristanut tai tuntunut epämukavalta. Myyjä sanoi, että suurin osa suomalaisista juoksee Asicseilla, mutta maailmalla ehdoton ykkönen on Brooks. No, hyvät ne oli siellä kaupassa, joten Brooksit lähti minun mukaan. Juoksuystäväni Lennu päätyi myös Brookseihin. Meitä molempia hieman mietitytti vaihtaa merkkiä, mutta uskaltauduttiin nyt sitten kuitenkin.

Tiistai-iltana uusia kenkiä jo testattiin lyhkäsellä lenkillä ja hyvältä tuntuivat.


Brooksit tiistai-illan lenkillä.

Tässäpä vielä yhteenvetoa viime viikon liikkumisista:

Maanantai:
  • Voimalan sulkeiset (Kiertoharjoittelu) illalla (Sadun kanssa oltiin, oli aivan huippua! :)
Tiistai:
  • 45 min. kahvakuula-harjoitus (illalla), aivan mahtavaa ja ihanaa.
  • juoksua n. 3,5 km/30 min. ja lopuksi pulahdus meressä (illalla), edelleen mahtavaa ja ihanaa, vaikka vesi tuntui kylmälle.
Torstai:
  • Lihaskuntotreeniä (patteriharjoitus) 1 tunti (iltapäivällä), kotona tein ja olen aina ollut sitä mieltä, etten saa kotitreeneissä itsestäni tarpeeksi irti, mutta nyt muutan mielipidettäni :)
Lauantai:
  • Juoksu 4,5 km/30 min (iltapäivällä) ja uinti järvessä. Lämmintä vettä! Kotiseudullani Pohjois-Karjalassa juoksentelin lapsuus-maisemissa ja oli tosi mukavaa.

Kivaa loppuviikkoa kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit