Kuulumisia

Selailin tuossa eilen alkuvuoden aikana ottamiani kuvia ja mukana oli paljon sellaisia kuvia, joiden tiimoilta olen ajatellut postailla jotain, mutta syystä tai toisesta se on sitten jäänyt tekemättä. Voi olla että jossain tulevaisuudessa sitten teen postauksen "Kaikki jämät", johon kerään sekalaisen setin unohdettuja postauksia.

Tänään oli aika kiva päivä, vaikkakin töissä oli hiukan ahdistavaa. Tosin päätin tehdä asialle jotain, kävin juttelemassa esimieheni kanssa. Käyn kyllä yleensäkin heti hänen kanssaan juttelemassa, jos jotain on pielessä ja hän on sanonut arvostavansa sitä ominaisuutta. Usein ihmillä on tapana piilotella ongelmia, kun kysytään onko kaikki hyvin, vastataan että on, mutta selän takana valitetaan asiasta jos toisestakin. Toki itsekin valitan jos on jotain pielessä, mutta voin asiasta myös ilman ongelmia kertoa esimiehelleni.

Hyvää mieltä sain myös kahdesta jumpasta, joissa tänään kävin: zumbaa ruokatunnilla ja bodySteppiä töiden jälkeen. Jostain ihmeen syystä virtaa oli tänään vaikka kuinka, en tiedä mistä tämä tämänpäiväinen energia oikein pulppuaa. Taidan hyödyntää sitä nyt illallakin, voisin alkaa tässä siivoamaan :) Jumppakäynnillä laitoin "tilaukseen" myös uuden saliohjelman, jos saisi sitten siellä salillakin käytyä pari kertaa viikossa ja treenissä olisi jotain järkeäkin. Oli mukava kun sanoin ohjaajalle että en kyllä yhtään tiedä millaisia tavotteita minulla olisi, niin hän heti "tiesi" millaisen ohjelman tarvitsen. Kyseisen salin ohjaajat kun tietävät urheilutaustani aika tarkalleen, joten uskallan luottaa heidän mielipiteisiinsä aika paljon. Ensi viikolla saan uuden ohjelman ja pääsen aloittamaan salitreenit ihan kunnolla sitten.


Sokerina pohjalla sain tänään rakkaalta ystävältäni lahjan, hierontalahjakortin 2 kertaa 60 min. hierontaan! Eikä minulla edes ole mikään merkkipäivä tänään... ei mitään sen ihmeempää syytä ja noin ihana lahja! En ole koskaan hierojalla käynyt, meinannut kyllä useinkin ja kerran jopa ajankin varasin, mutta aika valitettavasti peruuntui minusta riippumattomista syistä ja jäi sitten silloinkin käymättä. Luulen kyllä että se hieronta on ihana kokemus ja tekee lihaksilleni tosi hyvää.

Kommentit

 1. Jotenkin todella ihania tällaiset päivät, kun yhtäkkiä saa aikaan ihan kauheasti, vaikka koko edeltävä viikko olisi ollut jotenkin tahmea. Täytyy myöntää, että tekemisestä tulee hyvä olo, vaikka sellaista suorittamisen tuntua yritän välttää nykyään viimeiseen asti.

  Tuota zumbaa pitää kyllä kokeilla joskus. Toistaiseksi meidän salilla on kaikki tunnit ihan ylibuukattuja, joten annan yleisen innostuksen vähän laantua ensin.

  VastaaPoista
 2. Kiva lahja ystävältä! Hieronta tosiaan tekee hyvää. Kun vaan muistaisi käydä vielä suht säännöllisesti. Nimimerkillä: paikat jumittaa..;)

  VastaaPoista
 3. Oispa mukava rötköttää hieronnassa pitkästä aikaa! Jos sattuu hyvä hieroja niin se saa kyllä niin pöhkön olon kun lähtee veret kiertämään. Nimimerkillä - kerran hieronnan jälkeen 15min oli pakko istua autossa kun päässä pörisi niin kovasti! Ja seuraavana päivänä lihakset oli kipeänä aivankuin hyvän tiukan treenin jälkeen. Silti se on kiva tunne!

  VastaaPoista
 4. Kerropa sitten miltä tuntui =) Eikös jo pelkästään toisen ihmisen kosketus saa vaikka mitä hyvää aikaan (verenpaine laskee, endorfiineja erittyy ja kivut lievittyy ja ties mitä).

  Minä hommasin uuden lattiarätin ja siivoaminen on aivan ihanaa! =) Ehkä sen hetken, kun rätti on ihan uusi ja ihana! Puoliso sai siskoltaan lahjaksi tiskirätit. Saan kuulema lainata ;). Heti piti pestä koko keittiö.

  VastaaPoista
 5. Nyt naurattaa tuo Virpin kommentti! :D Tekeepä hyvä nauraa hetki ja työkaverit katsovat varmaan että mikähän tuolla on, varmaan pullo jossain piilossa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista kaikille. Mukava näitä lueskella :)

  Mirka: Minustakin on tosi ihana kun saa jotain näkyvää aikaan, vaikka itsekin sitä suorittamista viimeiseen saakka välttelen. Siksi kai siivoankin aika harvoin, siis vain silloin kun tekee mieli (tämähän on varmasti aivan väärä tapa, mutta tällä hetkellä itselleni se paras ja vähiten stressiä aiheuttava).

  Omalla salilla myös nuo zumba-tunnit on tosi suosittuja, mutta kun menee reilusti eturiviin niin siellä yleensä mahtuu ihan hyvin :)

  Satu: Innolla kyllä odotan tuota hierojalla käyntiä. Pitänee pikapuoliin varata se ensimmäinen käynti niin tiedän sitten millaista kunnon hieronta on :) Ja toivottavasti jotkin jumitukset jäisi sinne sitten samalla.

  HeartAndSoul: Saapa nähdä millainen makarooni minusta sitten tulee siellä hieronnassa, hihi :)

  Virpi: Kyllä minä sitten kertoilen millaista se oli. Aika omalaatuiset innostukset sinulla ;) Vaikka onhan se totta että siivous sujuu kivemmin kun ei tarvitse millään vanhoilla paitaresuilla luututa. Onpa sinulla huomaavainen mies, kun on sinulle auliisti tiskirättejä lainannut :D

  HeartAndSoul: Kyllä työpaikalla kuin työpaikalla tekee hyvää välillä nauraa.. tai antaa muille naurunaihetta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit