Viikon 15/2010 liikkumiset

Alkuviikko meni odotetusti huonosti, kun palailtiin reissusta (vaikkakin "liikuttiin" autolla n. 850 km kertaheitolla, josta itse jouduin ajamaan koko matkan, koska äidilläni ja pojallani ei ole ajokorttia). Mutta jospa tämä kuntoilu-into taas palaisi. Hetkittäisiä merkkejä siitä on jo nähtävillä :)

Keskiviikko: Zumba ja BodyStep
Perjantai: BodyBalance
Lauantai: Salilla vähän aikaa yläkroppaa (n. 15 min.), Balletone-tekniikkaa 20 min. (myöhästyin tekniikkatunnilta, joka kesti 30 min.) + tunnin Balletone
Sunnuntai: Kävelylenkki 8 km (1 h 15 min) ja BodyStep

Kevät on ja aurinko paistaa, ainakin tänä aamuna. Tässä kesän lähestyessä voisin alkaa myös kävellä enempi tai jopa lenkkeilläkin... no, sekin jää nähtäväksi sitten. Pelottaa juoksun kanssa polvien kipeytyminen, mutta toisaalta olisi niin helppoa se lenkkeily, kun voisi kotiovelta lähteä suoraan. Toisaalta tekisi myös mieli lisätä salilla käyntiä. Tuon lauantaisen lyhykäisen salipyrähdyksen jälkeen oli sunnutaina mukavan kireä olo hartiossa.

Ihana kun on kevät ja kesä on tulossa! Vaikka tykkäänkin kaikista vuodenajoista, mutta nyt on kevään aika, nauttikaamme siitä, olipa päivä sitten sateinen tai aurinkoinen. Molempia tarvitaan yhtä kaikki.

Kommentit

  1. Täällä paistaa välillä arska ja sitten sataa lunta tai räntää... mutta kevättä se on yhtä kaikki!

    VastaaPoista
  2. Kevättä, ilman muuta! Täällä sataa tällä hetkellä lunta! Mutta päivällä paistoi aurinko, joten ei se talvi enää takaisin tule.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit