Viikon 13/2010 liikkumiset

Jotenkin kiva aamu, ei tarvinnut mennä vieläkään töihin ja päätin aloitaa aamun tosi pitkästä aikaa kävelylenkillä. Ensin kyllä meinasin jättää lähtemättä, koska ulkona oli niin harmaata ja märkää, mutta onneksi lähdin.


Vaikka luonto on nyt ehkä ikävimmillään, likaisia lumikasoja, märkää ja kuraista ja harmaata, niin toisaalta kaikessa tuossa on silti lupaus keväästä. Ilma oli pienestä tihkusateesta huolimatta leuto ja tyyni, mieli virkistyi.


Vesipisarat oksissa näyttivät kauniilta...


Näin myös uskaliaita pilkkijöitä (takareunassa, klikkaa kuvaa suuremmaksi).

Viime viikko meni hyvin jumppien osalta, sain lähdettyä ja ehdin (osaksi pääsiäisen ansiosta!) moneen jumppaan. Perjantaina steppi kyllä tuntui aika raskaalta, ehkä siksi että olen viime aikoina käynyt vähemmän jumppaamassa. Mutta jospa se entinen jumppakunto sietä taas palautuisi... Tässä vielä yhteenvetoa:

Maanantai: BodyJam
Keskiviikko: BodyStep
Torstai: BodyMove
Perjantai: BodyStep
Lauantai: BodyMove ja BodyBalance
Sunnuntai: BodyBalance ja BodyVive

Tällä alkaneella viikolla ei sitten taas paljoa jumppailla, koska torstaina lähdemme matkalle ja palaamme kotiin ensi viikon alussa. Reissun ajaksi tulee myös päivitystaukoa täällä blogissani.

Mukavaa alkanutta kevätviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. No hei... kivoja kuvia. Mietin että tuon havukuvan voisin joskus piirtää tai osan siitä. Pahastuisitko jos käyttäisin sitä mallina? Kauniita nuo vesipisarat.. sellainen pysähtynyt hetki jossa on kevättä. Toimisi tosi hienosti mustavalkoisenakin tuo kuva.

  VastaaPoista
 2. Kiitos HeartAndSoul. Toki saat käyttää kuvaa mallina jos haluat, mutta luulen että netistä voisi löytyä hienompiakin vastaavanlaisia kuvia.

  Tuolla kävelyreissullani oli yksi aivan valtavan kaunis pusikko täynnä vesipisaroita, mutten valitettavasti saanut sitä kuvattua, kun kännykästä loppui akku! Pitää käydä joku toinen sateinen aamu sitä pusikkoa kuvaamassa sitten :)

  VastaaPoista
 3. No netti on täynnä kaikenlaista mutta tuollainen itse otettu kuva on sellainen missä on jotain piirtämisen arvoista. Kiitos. Tuo oksa missä roikkuu noita pisaroita.. sen taidan tuhertaa kunhan on vaan aikaa. Voin laittaa joskus sinulle sitten näytille mokoman risun vaikka kiitoksena. :) Näkyy sinullakin olevan piirrustelu harrastuksena - upea on se sun murmelikuva.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit