Viimeiset ompelukurssin tunnit...

Mirka blogissa Uuden kuun aikaan postaili kirjoituksen nettishoppailun iloista ja kirouksista. Itsekin joskus innostun netistä tilaamaan, n. kerran kuussa lähtee Hyvinvoinnin tavarataloon luomuruokatilaus ja jonkin verran olen helmitarvikkeita tilaillut. Niin, ja pojalle hupparin ja itselle talvitakin ja mekon alennusmyynnistä. Oikeasti kauppoihin (paitisi päivittäiseen ruokakauppaan) lähden todella harvoin, ei oikein ole aikaa eikä intoa. Mutta oma kompastuskiveni onkin sitten se kangaskauppa... en siellä kyllä usein käy, mutta perjantaina sinne piti sitten mennä, koska tarvitsen ensi viikolla viimeiselle ompelukurssikerralle materiaalia kassiin, jota aloitin tekemään.


Niin helposti mukaani lähtee sitä sun tätä ihanaa kangasta ja nytkin meinasin innostua aivan kunnolla, koska löysin korin, joka oli täynnä kangaspakkojen jämäpaloja ja siellähän oli vaikka mitä ihanuuksia. Eihän ne jämäpätkät niin halpojakaan ole, 20-30% alennuksessa yleensä ja pätkät on harvoin metriä pidempiä, mutta jos tarvitsee lyhkäisiä pätkiä kangasta vaikka tyynynpäällisiin tai tilkkutöihin tms. niin tällaiset on aivan loistavia. Itse haaveilen nyt siis ompelevani kauniita kauppakasseja, ensimmäistä vähän aloitettu jo tuon kettu-kuvan ympärille (siis todella vähän, tuosta tulee siis kuva ja samalla tasku siihen kassin keskelle). Tämä tulee kylläkin siskolleni, koska kettu-kuva on hänen.

Edellisellä kerralla ompelukurssilla valmistui sohvatyynyt, ihanan keväisen vihreät. Näihin tyynyihin ompelin elämäni ensimmäiset piilovetoketjut ja olen kyllä oikein tyytyväinen lopputulokseen.


Kommentit

 1. Ja tätähän on ihan pakko kommentoida ja puolustautua vielä täälläkin... ;) Kyllä minulla on ihan pyhä tarkoitus aina kaikki tilaamani käyttää, mutta tilaaminen on liian helppoa ja vaivatonta joten joskus tulee vähän liikaa innostuttua!

  Kangaskaupat olen nyt kiertänyt kaukaa ihan tietoisesti, koska sielläkin voi homma lähteä lapasesta. Ompelu-urakointi ei minulta nyt ihan just onnistu, koska Pikkuveli tapaa tällä hetkellä osallistua kaikkeen. Korttitarvikkeet sentään onnistun pitämään paremmin ulottumattomissa.

  VastaaPoista
 2. Mirka: Sama täällä, joskus sitä vaan innostuu vähän liikaa ostelemaan jotain ihania juttuja, mutta jos kyse on harrastuksesta, niinkuin sinulla, niin ei siinä ole mitään pahaa. Olen varma että saat niistä villoistasi vaikka mitä ihanaa aikaan! Käyn sitten vakoilemassa sulta ideoita, kun oma villavarasto tuolla odottaa ;)

  Varmasti pienen lapsen kanssa joskus hankala saada käsitöitä tehdyksi. Joskus lapsen kanssa käsitöiden teko voi varmasti tuoda niin paljon lisähaastetta ettei ehkä kannata edes yrittää (ja vain aiheuttaa itselle pinnan kiristymistä, mikä ei ole sen käsityönteon idea ollenkaan, vaan sen pitäisi olla rentouttavaa ja kivaa).

  Huovutus on kyllä mukavaa pienempienkin lasten kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Todella taidokkaasti ommeltuja vetoketjuja. Ostin myös kangasta uusiin kesäisiin tyynynpäällisiin ja päätin tällä kertaa tehdä kunnollisia päällisiä vetoketjuineen. Yleensä ompelen päälliset umpeen tyynyn päälle ja teen aina uudet vanhan päälle... Nyt puuttuu enää ne vetoketjut ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit