Viikon 07/2011 liikunta

Miten voikaan olla näin kiireistä.. viimeinen "työviikko" menossa, käytännön juttuja on pitänyt hoidella viime viikko ja myös tällä viikolla: verotoimistossa käyntiä, työpaikan käytännön järjestelyjä (matkalaskujen tekoa, puhelinliittymän siirtoa, eropapereiden kirjoittelua, työtodistuksen pyytelyä jne.). Vapaa-ajan toimintaakin on tullut harrastettua, palavereja siellä sun täällä, kursseja sun muita :) Niistä toisissa postauksissa sitten enemmän. Pitää terästäytyä tämän blogin päivittelyn suhteen nyt, kun pitäisi olla enemmän aikaa :)

Tässäpä vielä muistiin viime viikon liikunnat:

Maanantai: BodyJam 60 min.
Tiistai: BodyStep 45 min.
Keskiviikko: Zumba 45 min.
Torstai: BodyBalance 60 min.
Perjantai: Lepopäivä1
Lauantai: BodyStep 45 min.
Sunnuntai: Kahvakuula FRESH 45 min. (ulkona)

Viime viikolla olikin aika raittiit ilmat ajella pyörällä sinne sun tänne, kun pakkasta oli välillä -30 astetta. Mutta rehellisesti sanottuna ei ole vielä kertaakaan tullut mieleen, että pitäisi olla se auto. Ehei, aurinkoiset pakkaspäivät ovat olleet niin valtavan kauniita, että ihana on ollut katsella ympärille ja nauttia kirpeästä ja raittiista ilmasta.

Ratsastus oli valitettavasti kovan pakkasen vuoksi peruttu viime viikolla ja tällä viikolla jouduin itse perumaan ratsastustunnin oman alueeni Marttajärjestön vuosikokouksen takia. Pääsin myös mukaan hallitukseen, joten sitä kautta tulee sitten vähän lisää vapaa-ajan toimintaa :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille lukijoille! Toivottavasti jaksatte vielä täällä käydä ihmettelemässä, koitan parantaa päivitystahtia (ja kirjoittaa muutakin kuin näitä liikunta-yhteenvetoja).

Kommentit

Suositut tekstit