Syksy on uuden alkua


Syksy on usein kaikenlaisen uuden alkua. Rentojen ja huolettomien kesäpäivien jälkeen on usein intoa aloittaa uusia juttuja. Kesän rennon ajelehtimisen jälkeen kaipaa usein myös järjestelmällisyyttä ja rutiinien rytmittämää elämää.

Poikani aloitti tänään taas opinnot lukion toisella luokalla. Poika oli illalla vatsataudissa ja oksensikin yöllä, mutta halusi joka tapauksessa mennä tänään kouluun, koska oli kuitenkin lyhyt päivä. Vatsatauti näytti myös jo helpottaneen, hyvä niin. Poikani meni myös jokin aika sitten autokouluun ajamaan kevarikorttia. Kortin hän saa jo tämän kuun aikana ja oikea autokoulu odottaa sitten viimeistään ensi keväänä.

Itse olen viettänyt välillä rentoja, välillä kiireisiä, mutta yhtä kaikki, todella ihania kesäpäiviä koko pitkän, lämpimän kesän. Työttömyydestä en ole liikoja stressannut, vaikka välillä olen töitäkin haeskellut. Yllättäen pari-kolme viikkoa sitten sain työtarjouksen aivan odottamattomalta taholta. Kyseessä on minua todella paljon kiinnostavia ravintoon ja hyvinvointiin liittyviä työ ja olen aivan innoissani! Lisäksi loppuvuodesta tulee uusia juttuja myös opiskelun muodossa, koska sain myös oppisopimuksen tuohon työpaikkaan ja opiskelu alkaa marraskuussa. Työt aloitan jo ensi maanantaina! Aivan innolla odotan uusia töitä, uusia työkavereita (tunnen suuren osan heistä jo ennestään ja tiedän pääseväni aivan mahtavaan porukkaan mukaan!), uusia rutiineita, uuden oppimista, uusia haasteita.

Mukavaa viikonlopun odottelua kaikille. Kesää on vielä jäljellä, nauttikaamme viimeisistä ihanista kesäpäivistä!

Kommentit

 1. Hienoa, kun noin helposti sinulle järjestyi uusi työ- ja opiskelupaikka. Aihealue kuulostaa sinulle sopivalta ja sehän on parasta, jos työ käsittelee omia kiinnostuksenkohteita. Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Lykkyä pyttyyn uuden työn johdosta. Kuulostaa kyllä ihan sinun työltä =D - enemmän kuin se entinen...

  VastaaPoista
 3. Ihana ajatus, että syksy on kaikenlaisen uuden alkua. Niinhän se on! Liian usein vaan lipsutaan ajattelemaan, että se olisi vain keväälle varattu kunnia. :)

  VastaaPoista
 4. ONNEA!terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 5. Trina: Kiitos! Ihan innolla aloitan tänään uuden työn parissa.

  Virpi: Kiitos! Minäkin luulen että tämä on minun homma :)

  Outi: Minulla itsellä se syksy taitaa olla enempi uuden aloitusta kuin kevät :)

  Riitta Sinikka: Kiitos!! :)

  VastaaPoista
 6. Ollaan onnekkaita, kun saadaan sut. Lämpimästi tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Pingviini: Kiitos! :) Teidän porukkaan on kyllä ihana päästä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit