Koruja hopeasavikurssilta

Eilen päättyi keskiviikkoiltaisin käymäni hopeasavikurssi. Sain kuin sainkin valmiiksi saakka muutaman muunkin työn jo aikaisemmin valmistuneen lehtiriipuksen lisäksi. Kuvasta ei aivan käy ilmi yksityiskohdat, koska lähikuvia en pysty ottamaan, mutta vasemmalla on tähtianiksesta tehdyllä muotilla valmistettu riipus ja keskellä Norjasta kerätyllä simpukalla tehdyllä muotilla valmistettu riipus. Ylhäällä on sudenkorento, johon tein ensin hopeasavesta keskivartalon rullaamalla pötkylän. Sitten valmistin korkkisavesta neljä siiven aihiota ja kuivuneen korkkisaven päälle pursotin hopeasavea ruiskulla, jonka jälkeen siivet poltettiin (korkkisavi palaa poltossa pois). Tämän jälkeen liitin siivet ja keskivartalon yhteen ja taas poltto. Sudenkorennostakin ajattelin tehdä riipuksen, koska en ole oikein koskaan oppinut mitään rintakoruja käyttämään.


Tosi kiva kurssi tuo kyllä oli. Keväällä onkin sitten vain ompelukurssia torstai-iltaisin, jota on muutama kerta jäljellä. Siltikin tuntuu että kiireitä ja menoja riittää, ylihuomenna on ystävättäreni vauvan ristiäiset ja minua pyydettiin kummiksi, joten juhlat on tulossa siis :) Viikon kuluttua alkaa viikon talviloma, jolloin lähdetään poikani ja yhden hänen koulukaverinsa kanssa Rukalle muutamaksi päiväksi. Lisäksi huhtikuussa on vielä toinenkin matka tiedossa, kun lähdetään poikani ja äitini kanssa käymään Islannissa :)

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Kiinnostava materiaali! Miten nuo raidat simpukkaan tehtiin?

  Sinulla on kivoja matkoja tiedossa!

  Mukavaa viikonloppua :D

  VastaaPoista
 2. Upeita koruja olet askarrellut!! Tuo tähti ja simpukka on sellaisia mitä voisin lahjaksi ostaa ihan mielelläni kultasepältä. Kiinnittäisivät huomioni sielläkin.

  VastaaPoista
 3. Tuo tähtianis taitaa olla minun suosikkini! Tosi monipuolinen materiaali ilmeisesti tuo hopeasavi.

  VastaaPoista
 4. Hei kaikille ja kiitos kommenteistanne :) Tein sitten toisenkin postauksen teidän kommenttien pohjalta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit