Viikon 08/2010 liikunta (tai oikeammin liikkumattomuus)

Tämä viikko oli kyllä pohjanoteeraus treeneissä, vain yksi kunnon treeni tänään, crosstrainer-lämmittelyä ja bodySteppiä. No, pyörällä on tullut kuitenkin ajeltua joka päivä, kyllähän se pikkuisen lohduttaa. Töissä on edelleen kiirettä, työpäivät on venyneet monena iltanakin on pitänyt tehdä töitä ja aamulla herätä puoli seitsämältä että on ehtinyt valmistautua ennen aamun ensimmäistä klo 8:00 alkavaa palaveria. Lisäksi ylimääräistä menoa aiheutti lauantain ristiäiset.

Ensi viikolla ehkä kutenkin helpottaa työstressi ja lisäksi hopeasavikurssi loppui viime viikolla, joten yksi ilta vapautui. Eiköhän alkava viikko ole taas parempi treenien suhteen. Ainakin tänään tuli stepistä niin hyvät fiilikset että eiköhän tästä taas pääse vireeseen. Lisäksi muutama rauhallisempi viikko on tehnyt varmaankin vain hyvää. Ei ole kiva ottaa urheilusta stressiä kaiken muun stressin lisäksi.

Nyt viikonloppuna säätkin lauhtuivat aivan valtavasti ja oli ihanan leuto sää ajella pyörällä. Tosin pakkasella pyörä pysyi paremmin ajokunnossa, nyt lunta ryöppysi renkaista ja rattaat meni lopulta niin lumeen että ketjut alkoi pyöriä tyhjää. Tältä ajopelini näytti kun tulin kotiin salilta ja kaupasta (klikkaa kuvaa suuremmaksi).


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille. Toivottavasti ulkoilusäät tästä vain parenevat ja kaikki saamme siitä nauttia :) Vaikka pidänkin talven pimeistä, tähtikirkkaista illoista ja aamuista niin siltikin on kiva aamuisin huomata kuinka valoisaa on, kun polkee töihin. Virkistyy aivan hetkessä ja tulee hyvä mieli.

Kommentit

 1. Joo. Vaikka talvi on oikeastaan aika jees niin on tää kevään odotuskin ihan mukavaa.

  Jep. Ei kannata ressata liikkumisesta ja ei kylä liikaa duuneistakaan. Ei ne ressaamalla parane. Nimimerkillä helpommin sanottu kuin tehty.

  Kivat viikot myös sinne Ouluun!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Cashmoney. Itsekin tykkään jokaisesta vuodenajasta, mukava kun on vaihtelua, ei ehdi kyllästymään :)

  Mukavaa viikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit