Kangaskassi siskolleni

Tässä tämä nyt on valmiina, kangaskassi jota aloitin tekemään ompelukurssin viimeisillä tunneilla ja yllättäen sain tämän sitten kuitenkin valmiiksi viime lauantaina. Lähetys on saapunut siskolleni tänään, joten uskallan esitellä tätä myös täällä blogissani.


Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, kassissa oleva kuva on samalla myös tasku. Kassilla on reilusti kokoa, joten toimii hyvin myös kauppareissulla. Tosin siskollani näytti olevan jo suunitelmat tämän kassin käyttötarkoitukseksi. :)


Lisäksi ompelin sisäpuolelle yläreunaan nepparilla sulkeutuvan sivutaskun, jonne sujahtaa helposti vaikkapa kännykkä ja lompakko.

Kommentit

 1. Tosi upea kassi! Oliko sinulla tuohon joku kaava olemassa, vai piirsitkö/suunnittelitko itse? Kävin nimittäin tässä viime viikolla hakemassa kangaskaupasta kassikankaat minäkin, ja kun ei ollut kaavaa, ostin summanmutikassa kahta erilaista, joista toisesta tulee vuori ja toisesta ulkopuoli. Enpä taida niitä esitellä omassa blogissani, ennekuin on jotain valmista.

  VastaaPoista
 2. Hieno kassi, taiteellinen! Se pikkutasku on tosi hyvä olla olemassa. Kivaa viikonloppua sinne! Toivoo, Satu

  VastaaPoista
 3. Ihanan kassin teit, ihailin sitä jo siskosi blogissa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista!

  Mirka: Mulla oli idea yhdestä Norjasta ostetusta käsityölehdestä, mutta lopulta tein ihan omasta päästä mitat ja lopulliset toteutuksen kassiin. Postaileppa sinäkin sitten kuvia omasta kassista kunhan valmistuu!

  Satu: Kiitos :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  Lennu: Kiitos vaan, harvoin minäkin saan tuotettua jotain ja jopa olin tyytyväinen lopputulokseen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit