Viikon 20/2010 liikunta

Tulipa vähän blogitaukoa. On ollut töissä niin kiire että iltaisinkin on joutunut tekemään töitä ja vapaa-aikoina ei ole sitten yhtään huvittanut enää istua koneella.

Liikuttua tuli kuitenkin viime viikolla ihan kivasti. Poika oli kolme päivää luokkaretkellä ja niinpä oli aikaa sekä kuntoilulle että työnteolle (meinas ihan mopo karata käsistä :D

Tässäpä yhteenvetoa.

Maanantai: Zumba ja kuntosalilla patteriharjoitus (3x per patteri 15x toistot, paitsi kolmospatteri 2x 15x toistot).
Tiistai: BodyVive ja BodyMove
Keskiviikko: BodyStep ja BodyMove
Torstai: Pyöräilyä n. 35 km (aika  leppoisaa vauhtia, aikaa kului 1,5 tuntia)
Perjantai: Zumba
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: BodyStep

Salilla ei siis tullut edelleenkään käytyä kuin yhden kerran. Tosin Move ja Vive -tunneilla tehdään ihan hyviä lihaskuntoharjoituksia, joten kaipa tuo oli ihan hyvä viikko.

Kommentit

 1. No huh huh! :) Aikamoinen viikko sinulla. Minunkin pitäisi tehdä myös lihaskuntoa nostavia harjoituksia, eikä vain juoksennella pitkin poikin.

  VastaaPoista
 2. Vähän sama vika täällä. Kiirettä ja töitä riittää.

  Mutta liikunta on parasta stressinhallintaa ja muutenkin kivaa..:)

  VastaaPoista
 3. Pellon pientareella: Kuulosti hauskalta tuo juoksentelu pitkin ja poikin ;) Viime viikolla olin niin paljon itsekseni että ehti liikkumaan tosi paljon.

  Cashmoney: Totta, liikunta on aivan parasta stessinhallintaa. Joskus ei vaan raskaan työpäivän päätteeksi jaksa lähteä treenaamaan, mutta kun sitten kuitenkin lähtee niin huomaa olevansakin lähes aina pirteämpi sen liikunnan jälkeen mitä sitä ennen.

  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit