Viikon 18/2010 liikkumiset

Onpa ollut aika kiireinen viikko kaikenkaikkiaan. Töissä oikein kunnon hässäkkä kun hommat vaihtui ja sama meno jatkuu edelleen. Eipä olekaan ehtinyt työpäivän lopussa oleviin jumppiin, on joutunut vähän tinkimään. Perjantaina oli työpaikalla pitkästä aikaa saunailtaa ja pidettiin grillauskauden avajaiset. Itse en noita kuvassa olevia grillauksia päässyt maistamaan, kävin jumpassa ensin ja kun tulin takaisin niin päädyin yksin grillailemaan lohifilettä (semmoista kahden kilon kokoista :) En toki itse syönyt kaikkea sitä kalaa, siitä jäi muillekin. Juomiset jäi myös aika vähiin, illan aikana join puolitoista litraa kivennäisvettä ja puoli pulloa siideriä.


Ihan kiva kun pääsi vähän viettämään vapaa-aikaa muuallakin kuin kotona ja jumpassa. Tosin illan päätteeksi muiden lähtiessä kaupunkiin, en sitten kuitenkaan viitsinyt enää lähteä mukaan. Parempi oli mennä kotiin nukkumaan, että jaksoi jumpalle sitten lauantaina :)

Sunnuntaina yllätettiin äiti ihan perusteellisesti hurauttamalla kotipuoleen Itä-Suomeen ja illalla ajeltiin sitten takaisin kotiin. Paljon ajelua, mutta oli kiva reissu ja automatkat on aina sellaista laatuaikaa pojan kanssa. Siinä ehtii jutella yhtä jos toistakin asiaa matkan aikana.

Tässäpä vielä yhteenvetoa viikon liikkumisista:

Maanantai: Lenkkeilyä 10 km / 1 tunti 15 min (10 min. juoksua, 5 min. kävelyä, 10 min. juoksua...jne.)
Tiistai: BodyVive
Keskiviikko: Lenkkeilyä 10 km / 1 tunti 15 min (10 min. juoksua, 5 min. kävelyä, 10 min. juoksua...jne.)
Torstai: Lepopäivä
Perjantai: BodyStep
Lauantai: BodyMove
Sunnuntai: Lepopäivä (autolla ajoa 600 km)

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!

Kommentit

  1. Mielestäni olet kuitenkin liikkunut aika paljon! herkullisia grilliherkkuja kuvassa :) Autossa on monesti kiva jutella asioista, kun ei oikein voi muutakaan tehdä, ollaan vain ja on aikaa. Hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Minustakin automatkat on ihan kivoja juuri sen takia että on aikaa olla yhdessä, tavallaan tekemättä mitään. Alkukesästä grilliherkut on parhaimmillaan, kun edellisistä grillauksista on aina kulunut niin pitkä aika :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit