Viikon 21/2010 liikunta

Tällä viikolla ei sitten ehtinytkään eikä päässytkään niin usein liikkumaan mitä viime viikolla. Ihan hyvä mieli kuitenkin jäi tästäkin viikosta. Ehti paljon vaikka oli kamala kiire töissä ja kaikennäköistä menoa.

Tässäpä vielä yhteenvetoa:

Maanantai: Lenkkeilyä 10 km, 1 tunti 15 min. (juoksua 10 min. kävelyä 5 min, jne.)
Tiistai: BodyVive
Keskiviikko: BodyStep
Torstai: Lepopäivä
Perjantai: Lepopäivä (hieronta ja verenluovutus)
Lauatai: Lenkkeilyä 10 km, 1 tunti 15 min. (juoksua 10 min. kävelyä 5 min, jne.)
Sunnuntai: BodyStep

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Kivaa alkavaa viikkoa myös sinulle Marika. Olisihan tuossa silti jakaa liikuntaa vaikka muillekkin. :) Nyt kuitenkin ensiksi - hyvää yötä! :)

  VastaaPoista
 2. HeartAndSoulin ehdotus oli loistava! Minä voisin ottaa noista liikunnoistasi vaikka jonkun Bodystepin itselleni ja antaa vastalahjana yhden kuudesta (!) lepopäivästäni.

  Miten muuten sujui noinkin pitkä lenkki verenluovutuksen jälkeen? Huomasitko suorituskyvyssä eroa? Hb on tippunut noin 10 pykälällä kuitenkin (vaikka hyvä sittenkin).

  VastaaPoista
 3. Joo, taidankin laittaa tuon Marikan liisattavaksi - 10 euroa tililleni niin Marika treenaa puolastasi vaikkapa just Stepin!(jipii, nyt loppui köyhyys!)

  Ja tällä viikolla tarjouksena 4 jumppaa kolmen hinnalla!

  Ja Marika ei nyt jouda vastaamaan - se on jumppaamassa minua rikkaaksi ;)

  (pst. anteeksi Marika ;D )

  No niin, takaisin ruotuun.. Minä kans mietin tuota verenluovutusta ja jonkin verran alaa ymmärtävänä sanoisin ettei se lenkki ollut ihan paras mahdollinen ajatus sen luovutuspäivän jälkeen. Mutta olen myös varma että osaat kuunnella kehoasi etkä hölmöile sen kanssa.

  Verenluovutus kertoo mielestäni hyvästä sydämestä - enkä tarkoita nyt fyysistä kuntoa.

  Kivaa maanantaita sinne jonnekkin!

  VastaaPoista
 4. Hah, olipa hauskoja kommentteja ;) Kiitos Mirka ja HeartAndSoul.

  Mirka: Huomasin todellakin eroa sen verenluovutuksen jälkeen. Hengästytti enempi ja yhdessä vaiheessa oli tosi vaikea saada tarpeeksi ilmaa, tuli hetkeksi tosi tukala olo. Meni onneksi ohi, mutta oli tosiaan hankalampi lenkki.

  HeartAndSoul: Olipa hassu idea :) mulla on tällä hetkellä muutama ystävä, joiden jokaisen kanssa käyn liikkumassa: yhden kanssa salilla, toisen kanssa juoksemassa ja kolmannen kanssa jumpalla.. vaikka jumppiin menen kyllä paljon yksinkin. Tällä tavalla tulee väkiselläkin liikuttua kolmen edestä ;) No, ei nyt ihan kuitenkaan.

  Mukavaa alkanutta viikkoa teillekin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit