Flunssa jatkuu, urheilut saa odottaa

Flunssa jatkuu, mutta olo on antibioottien ansiosta hieman jo helpottanut. Lääkäri kielsi urheilut, ei mitään missä syke nousee... ensi viikolla kuulemma saa urheilut jatkua. No, tukkoisena ei oikein kovasti huvittaisi minnekään hikijumppaan edes lähteäkään, vaikka hieman toki harmittaa. Toisaalta nyt on ollut aikaa puuhailla kaikkea muuta :) Neulontaa, lukemista, helmiaskartelua, ompelutöiden suunnittelua....

Viime viikon urheilut oli maanantain bodyJam ja tiistaina kävin ratsastamassa. Loppuviikkoa kohden kurkkukipu paheni ja viikonloppuna iski räkätauti, joka muuttui poskiontelotulehdukseksi alkuviikosta. Kuumettakin oli muutamana päivänä. Tiistaina kävin kuitenkin ratsastamassa, vaikkakin homma meni vähän säätämiseksi verta vuotavan nenän vuoksi (nenä ei oikein kestä jatkuvaa niistämistä).

Tänään aamulla vatsa olikin sitten sekaisin antibioottien vuoksi. Myös "naamasärky" on hieman pahentunut, joten vähäsen pelottaa ettei antibiootit tehoakaan. Toivottavasti olen väärässä ja tauti alkuviikkoon mennessä talttuu (kun lääkekuuri loppuu silloin). Kyselin lääkäriltä mistä kummasta voisi johtua, että nykyisin jokainen nuha menee minulla poskionteloihin. Lääkäri sanoi että ehkäpä olen allerginen jollekin, jonka vuoksi limakalvot ovat sen verran ärtyneet, että pöpö pääsee helposti sitten iskemään. Sain kokeilukuurin antihistamiinitabletteja, joita kokeilen kun menen seuraavan kerran ratsastamaan. Siellä kun nenäni ainakin vuotaa ja kutisee ja aivastuttaa.

Pysykäähän terveinä! Mukavaa viikonloppua kaikille teille.

Kommentit

Suositut tekstit