Puuhelmiä ja piikkilankaa

Flunssa sitten tuli oikein kunnolla ja minullahan on siis ollut tämä viikko lomaa. Loma on nyt sitten mennyt sairastaessa, kurkku on ollut kipeä yli viikon, vähän kuumetta muutamana päivänä, räkätauti monta päivää. Veto on ollut aikalailla poissa. Tänään kävin lääkärissä poskiontelotulehdus-epäilyjeni vuoksi, eikä ollut mikään yllätys että lääkäri teki saman diagnoosin ja kirjoitti reseptin antibiootteja ja loppuviikon sairaslomaa.

Olen koittanut pikkuisen kuitenkin jotain touhuta. Tällaisen kranssin askartelin vanhasta piikkilangasta viime viikonloppuna äitini kanssa (äiti teki itselle oman). Tänään koristelin kranssin vielä muutamalla helmellä ja laitoin oveen roikkumaan.


Koska helmityötarvikkeet oli jo esillä niin askartelinpa puuhelmistä ja joustolangasta tällaisen rannekorun. Tätä oli oikein kiva tehdä. Ohjeen otin Ihana-lehden numerosta 1/2010.

Kommentit

 1. Kaunis tuo rannekoru. Ja ovikranssi myös.

  Syysflunssaa tuntuu olevan liikkellä aivan hirvittävästi. Ja vielä sellaista joka ei mene ohi ollenkaan. Kurjaa jos ei pääse kuntoilemaan. Toivottavasti paranet pian.

  VastaaPoista
 2. Mä olen ollut mös hirveässä räkätaudissa vaikka en juuri koskaan ole kipeä. Tosi ärsyttävää kunn ei oikein jaksa mitään tehdä. Aivan huippuhieno tuo ovikranssi ! Ja rannekoru myös.

  VastaaPoista
 3. Upea kranssi! Ja vielä piikilangasta! Rannekorukin on tosi kivan-näköinen, sellaisia voisimme täälläkin tyttöjen kanssa askartella vaikka joululahjoiksi.. täytyy etsiä kirjastosta, jos löytyisi se lehtikin.
  Poskiontelotulehdus on kyllä ikävä tauti, toivottavasti lääkkeet helpottavat nopeasti oloa. Paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuli tuosta ovikranssista ja rannekorukin on nätti. Minkäs kimallekankaan päällä se on kuvattu?

  VastaaPoista
 5. Suvi: Kiitos. Lääkäriltä ja työkavereilta olen kuullut viikkoja kestävästä taudista :/ Johan tämä minullakin on toista viikkoa kestänyt, joten toivottavasti alkaisi olla jo voiton puolella.

  Marika: Kiitos ja pikaista paranemista sinulle! Minäkään en kamalasti yleensä sairasta, mutta tämä syksy on ollut jotain aivan uskomatonta ja käsittämätöntä sairastamista. Se voimaton ja väsynyt olo ei kyllä ole kiva.

  Eve: Kiitos sinullekin! Kyllä lääkkeet auttoivatkin, mutta nyt on tullut hieman takapakkia. Toivottavasti tauti kuitenkin talttuu.

  Toivottavasti löydätte tuon lehden. Siinä oli muitakin puuhelmi-askartelu-ideoita. Aika kiva lehti minusta, siskoni on minulle pari lehteä antanut lainaan :)

  Virpi: kiitos vaan sinnekin suunnalle! Toivottavasti teidän perheenjäsenet ja sinä olisitte jo parantuneet.

  "Kimallekangas" on viimekesänä sieltä AnittaK:lta ostamani vaaleanvihreä kaitaliina nurinpäin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo kranssi! Pitää painaa idea mieleen:)

  VastaaPoista
 7. Leena: Kiitos! :) Tuota vanhaa piikkilankaa löytyy varmasti maalaistalojen aitoista tai pihapiireistä vaikka kuinka ja siitä voisi askarrella varmaan vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo rannekoru, voi kun saisin ohjeen jostain

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tihis! Kannattaa käydä katsomassa kirjaston lehtisaleista, niissä on usein erilaisia harrastuslehtiä useamman vuoden ajalta ja ainakin osaa saa myös lainaksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit