Syntymäpäivä

Ehdinpäs vain tehdä pikaisen postauksen syntymäpäiväni kunniaksi :) Sain muutamia onnitteluja tänään ja rakas ystäväni toi minulle ihanan kukan töihin. Siskoni ja äitini lahjat odottavat minua vanhempieni luona Pohjois-Karjalassa, jonne suunnistamme viikonloppuna. Poikani lupasi leipoa minulle kakun (tai oikeastaan hän halusi tehdä sen minun kanssa yhdessä), mutta ei olla vielä ehditty... on tällä viikolla niin reippaasti ilta-menoja että saapa nähdä milloin ehditään leivontapuuhiin. Viime viikon lopulla torstai-iltana poikani leipoi kuitenkin tällaisen luomuksen (minun ja pojan kaverin avustuksella), koska pojan parilla kaverilla oli synttärit ja poikani oli luvannut heille kinuskikakkua. Kakku oli kuulemma ollut hyvää... minä en kyseistä kakkua päässyt valitettavasti syömään.Mukavaa viikonlopun odotusta kaikille teille!

Kommentit

 1. Hyvää syntymäpäivää Marika.. vaikkakin vähän myöhässä. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää synttäriä täältäkin suunnalta. Kakku näyttää hyvältä. Tytölläni on viikonloppuna synttärit, joten pitäisi minunkin kohta leipoa jonkinlainen kakku.

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet Onnittelut täältäkin kulmalta! Upea kakku!

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut! Eilenkin kävi jo mielessä, mutta enpäs sitten muistanutkaan tulla ajoissa onnittelemaan :)

  VastaaPoista
 5. Mulle kävi tänään kuten Lennulle että tajusin että todennäköisesti sullakin on synttärit jos kerran Virpilläkin on !! :-D Että onneksi olkoon näin jälkikäteen !!

  VastaaPoista
 6. Synttärionnittelut täältä Keski-Suomestakin! Aivan ihanat nuo lehtikoristeet tuossa kakussa, ja varmasti oli hyvää :p!! Kivaa viikonloppua ja odotusta kans!

  VastaaPoista
 7. Synttärionnittelut minultakin!:) Hienon kakun poikasi kaverit ovat saaneet! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanasta blogista, mahtavaa että löysin sen!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tosi paljon teille kaikille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit