Viikon 39/2010 liikunta

Ihan ok viikko takana. Jokin pienoinen syysväsymys vaivaa, mutta eiköhän sekin mene pian ohi. Aamuisin on ollut hieman vaikea päästä sängystä ylös. Ehkä se heräämisen vaikeus johtuu myös kiireellisistä työpäivistä, ei ole aina oikein huvittanut lähteä aamulla töihin. Pitää koittaa keskittyä kivoihin juttuihin, niin eiköhän tämä taas tästä :)

Ratsastustunnilla pääsin hieman kokeilemaan laukkaa. Sepä vasta jännää olikin, saapa nähdä miten tällä viikolla onnistuu. Lauantaina kävin toista kertaa ikinä PalatsiHotYogassa (aikaisemmin olen tästä kirjoittanut esittelyäkin). Tällä kertaa tuntia veti sijainen ja suurin osa tunnista tehtiin hyvin paljon astanga-joogan liikkeitä. Tunti oli fyysisesti aika raskas, mutta tykkäsin kyllä kovasti. Kunpa saisin tätä sisällytettyä useamminkin omaan viikko-ohjelmaan.

Tässäpä yhteenvetoa:

Maanantai: BodyJam 1 tunti (illalla)
Tiistai: Ratsastus 1 tunti (+ hevosen hoitoajat alussa ja lopussa)
Keskiviikko: Zumba 45 min. (aamupäivällä) + n. 20 minuuttia salilla, lähinnä käsiä ja yläkroppaa
Torstai: Lepopäivä1
Perjantai: BodyPump 45 min. (aamulla)
Lauantai: BodyStep 45 min (aamupäivällä) ja PalatsiHotYoga 80 min. (illalla)
Sunnuntai: Juoksu/kävelylenkki, 1 tunti 10 min. (illalla), (vain kaksi lyhyttä kävelypätkää, juoksu sujui tällä kertaa hyvin)

Reipasta alkuviikkoa kaikille teille!

Kommentit

  1. Kyllä se olen minä, joka kateellisena katselee sinun urheilusuorituksiasi! :) Saat niin ihanaa vaihtelua liikuntaasi noista erilaisista tunneista ja ratsastuksesta. Minä kun olen sidottu noihin juoksurattaisiin ja satunnaiseen zumbaan :D No, eipä haittaa.. tuleva talvi vain hieman "pelottaa". Toivottavasti ei ole kovin kylmä talvi edessä, että pikkumiehen kanssa pääsee paljon pihalle :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla on varmasti tosi hyvä kunto, kun juoksentelet rattaiden kanssa! Ja pojan kasvaessa treeni eikun tehostuu ;) Mukava että pääset välillä käymään zumbassakin, kiva se on vähän saada vaihtelua. Ymmärrettävää, ettei pienen lapsen kanssa oikein pysty harrastamaan kaikkea mitä haluaisi. Itsekin muistan kun oma poika oli pieni, ei siinä päässyt minnekään jumppaan silloin.

    Itse tykkään tosi paljon, kun voi käydä erityyppisissä jumpissa. Ei pääse kyllästymään :)

    toivottavasti tulisi hyvä talvi. Paljon lunta eikä liian kovia pakkasia :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit