Tapahtumarikas viikko

Kuva otettu viime sunnutai-iltana Tuirassa.

En ole taaskaan ehtinyt bloggaamaan, enkä valitettavasti ja harmikseni ole ehtinyt myöskään lukea muiden blogeja tällä viikolla. Töissä on ollut tavanomainen kiire ja jopa vähän kiireempi, koska ensi viikon olen lomilla ja piti koittaa saada hommat hyvälle mallille ennen sitä. Lisäksi töissä ilmoitettiin yt-neuvottelujen aloittamisesta torstaina, joten töissä on ollut eilen iltapäivällä ja tänään hieman vaisumpi tunnelma. Itse en ole ehtinyt asiaa murehtimaan ainakaan vielä tässä vaiheessa.

Alkuviikko oli aika tavanomainen, maanantai-iltana jumppaa ja tiistaina ratsastusta. Keskiviikkona oli poikani koululla lukion 1. luokkalaisille vanhempainilta. Oli ihan mukava käydä kuuntelemassa millaista lukio-opiskelu nykyisin on. Tuntuu että se on paljon vaativampaa mitä omana lukio-aikanani. Poikani kertoi keskiviikkona, että hän vaihtaa lyhyen matematiikan pitkäksi. Juteltiin hieman, koska minua vähän huolettaa riittääkö sitten motivaatio. Mutta toisaalta luotan kyllä poikani valintaan, hänen se päätös on kuitenkin itse tehtävä ja uskon että päätös oli aivan oikea. Ylpeä olen hänestä.

Torstaina olin ompelukurssilla, mutta en ommellut pätkääkään. Piirsin kaavoja ja koitin suunnitella tulevia projekteja. Tosin aika taisi mennä paljon myös naisporukan kanssa jutusteluun, mikä sinänsä kuuluu osana ompeluiltoihin :)

Flunssa on tehnyt tuloaan koko viikon ja saapa nähdä paheneeko tämä nyt sitten, koska minulla alkoi nyt viikon mittainen syysloma. Lähdemme huomenna aikaisin poikani ja kissojemme kanssa ajamaan Itä-Suomeen kotiseudulle vanhempieni luo, jonne poikani jää töihin viikoksi. Itse en ole lomaviikkoa sen suuremmin suunnitellut, näkee sitten ensi viikolla mitä teen ja jätän tekemättä :)

Mukavaa syksyistä viikonloppua sekä vanhoille että uusille lukijoilleni!

Kommentit

  1. Hienosti onnistuu nuo yö/iltakuvat sinulta. Joskus sillä puhelimella yritin ottaa kuvia illalla, mutta käsi tärisi niin ettei niistä tullut kyllä mitään julkaisukelpoista. Ehkä jotain tukea vasten olisi olleet parempia.

    VastaaPoista
  2. Tuen kanssa nuo oikeastaan vain onnistuu. Jos ei muuta tukea ole niin koitan vartaloon tukea kädet, että puhelin heiluisi mahdollisimman vähän. Suurin osa noista yökuvista menee minullakin aivan piloille.

    Kiitos vielä kerran aivan ihnasta syntymäpäivälahjasta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit