Joulunajan urheilut (viikot 51 ja 52)

Niinkuin arvailla sopii, joulunaikaan ei paljon tullut urheiltua. Tuli levättyä ja syötyä ainakin riittävästi ;) Tämänpäiväisessä lehdessä oli haastateltu ihmisiä ja kysytty tekevätkö he uudenvuoden lupauksia. Tätä asiaa itsekin pohdin, kai uusi vuosi on kuitenkin tavallaan uuden lehden kääntäminen elämässä. Voi jättää vanhan vuoden taa ja aloittaa uuden vuoden aivan alusta. En ole oikein uudenvuodenlupauksia koskaan tehnyt enkä taida aloittaa nytkään. Olen vähän sitä mieltä että jos jotain haluaa elämässään muuttaa niin sen päätöksen voi tehdä milloin tahansa, aina on sopiva aika tehdä hyviä päätöksiä. Kuitenkin haluaisin uutena vuotena keskittyä yhä enemmän itsestä huolehtimiseen, sekä fyyisesti että henkisesti.

Maanantai 14.12. Kuntosali 1.5 tuntia (lämmittely juoksumatolla, kiertoharjoittelu 2 kierrosta ja loppuverryttely juoksumatolla)
Torstai 17.12. BodyJam
Sunnuntai 20.12. Afropowerdance
Maanantai 21.12. Kuntosali  1 tunti (lämmittely juoksumatolla ja kiertoharjoittelua)
Sunnuntai 27.12. Kahvakuulakuntopiiri

Joulua vietimme vanhempieni luona ja siellä oli myös siskoni perheensä kanssa. Äidin herkkupöytien äärestä palattuamme tekee mieli hiukan keveämpää ja raikkaampaa ruokaa, siispä valmistin kana-kasvis-wokkia ja jälkiruoaksi ehkä raikkainta mahdollista mitä osaan kuvitella: hedelmäsalaattia.Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Hyvä vain että annoit itsesi levätä joulun seudun. Olet kyllä sen verran ahkera liikkuja, että et kyllä heti rapakuntoon mene..:)

    Mutta ensi vuonna tsempataan kuntoilua vähintään vanhaan malliin. Itse aloitin jo varkain joulun jälkeen, kun olen nyt päässyt hiihtoladuille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi cashmoney. Näin tehdään, ensi vuonna kunnon kuntospurtti, vähintään vanhaan malliin mennään :)

    Mukavia hiihtokelejä sinne jonnekin! (ja onneksi salille pääsee aina, vaikka säät ei olisikaan suosiolliset).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit