Rannekoruja

Tulipa kolmannen adventtisunnuntain aloitukseksi näperreltyä pari rannekorua. Annan nämä siskoni tytöille joululahjaksi. Minulla on aika vähän pienten tyttöjen koruihin sopivia helmiä, mutta tuollaiset sain aikaan kuitenkin. Tähtihelmet koristelin kiemurapäisillä korupiikeillä, joista taivuttelin tuollaiset koristeet helmen päälle. Käytin joustolankaa, niin on lasten helppo ne pujottaa käteen ja ottaa pois. Ruskeista makeanvedenhelmistä tehty rannekoru on viime viikolla tekemäni, tein sen ihan itselleni :)Tänään sitten pitäisi lähteä kauppoihin etsimään ne muutamat lahjat, jotka kaupasta pitää käydä ostamassa. Toivottavasti löytyisi edes suurin osa, niin voisi viimeisen viikonlopun ennen joulua pyhittää sitten vaikka leivonnalle tai rauhoittumiselle :)

Mukavaa Joulun odotusta kaikille lukijoille!

Kommentit

 1. Lahjojen antaminen ja tekeminen on kivaa! Hyviä löytöjä kaupoille :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniit helmikorut! Leppoisaa joulun odotusta sinnekin!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Lahjavihje siitä mitä voi tehdä ei niin koruja rakastaville ihmisille noista helmistä *vink, vink*
  http://focusonfinishing.wordpress.com/2008/02/15/beaded-scissor-fob-tutorial/
  ja täällä kuvia erilaisista
  http://www.downsunshinelane.com/fobs.htm
  ja puhelimiinhan saa myös sellaisia koruja =). Voisin ihan oikeasti kyllä ostaa sinulta lahjaksi tuollaisia saksikoristeita jos vaan viitsit väsätä!

  VastaaPoista
 4. Täällä olen nyt vastavierailulla :) Oletpa todella tehnyt ihania koruja, vanhan roosan ja harmaan yhdistelmä on tosi hieno.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kaikille kommentoijille :)

  Trina: Kiitos vain, lähes kaikki lahjat on nyt ostettu :)

  Satu: Kiitos, tuo on tosi koukuttavaa puuhaa pujotella noita helmiä pötköksi :)

  Virpi: Kiitos paljon vinkistä, tuohan on tosi kiva idea! Minäpä voisin tehtailla sulle saksikoristeita :) Kerro vaan onko erityistoiveita, vain teenkö ihan oman mielen mukaan?

  Mirka: Kiva kun tulit käymään! Mukavan näköinen blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 6. Vihreä, norjanlipunvärit??? =) Ja kaikkiin laukkuihin vois vetskareihin tms. tehdä sellaiset koristeet =) Niitähän sitten meneekin aika monta, kun noita laukkuja ei ihan yhtä olekaan! Nyt on lahjahuolet kymmeniksi vuosiksi ratkaistu! Eikä niitä saksiakaan ole vain yhdet...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit