Savuporosydämiä ompelukurssin pikkujouluihin

Tänään vietetään meidän ompelukurssin pikkujouluja. En muista pitikö sinne viedä jotain tarjottavaa, mutta tekasinpa saaristolaisleivästä tällaisia sydämiä. Olisin toisaalta halunnut leipoa jotain ihan kunnolla, mutta aika on ollut kortilla tällä viikolla, enkä sitten ehtinytkään :(

Pohjana siis saaristolaisleipää ja päälle tein sekoituksen (luomu)turkkilaisesta jugurtista, savupororouheesta, paprikasta ja (luomu)purjosta. Mausteena ripaus mustapippuria. Savuporo on sen verran suolaista ettei päällyste kaipaa lisäsuolaa ollenkaan. Vielä mahtavampi makuyhdistelmä syntyisi graavi- ja savulohesta! :)Mukavaa pikkujoulukautta kaikille lukijoille!

Kommentit

  1. Ihan kiva idea tekaista leivist tuollaisia - teit piparkakkumuotilla? :) Kiva idea - ja nopea valmistaa! Ja muutenkin minusta kiva ajatus viedä jotain "suolaista" tuollaiseen iltaan kun 80% porukasta kantaa aina sinne pullaa ja makeaa. Sama juttu työpaikalla - miksi sen tarjottavan pitää aina olla jotain makeaa? Itselläni ne jää syömättä - joku kiva sämpylä tai tuollainen komea leipä saisi minunkin huomioni. :) Pitänee illalla itsekkin tehdä jotain kivoja leipiä eilisestä kana-ateriasta. Nam. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, olisinpa samalla ompelukurssilla. Meni vähän myöhälle eilen se soitto, mutta Elsa oli "vähän" huonolla tuulella, kun kaverit lähti ja vanhempien lahja oli ihan itkettävää mallia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit