Keskeneräistä...

Olen tosi hyvä aloittamaan kaikenlaista, mutta loppuun saattaminen tuottaa usein ongelmia syystä tai toisesta. Tänä aamuna oli niin ihanan viileää, että päätin alkaa vähän penkomaan kaappeja ja hyllyjä ja törmäsin piirustuskansiooni. Sitäpä sitten tutkimaan...

Tykkään aika ajoin piirrellä tai jopa maalata, vaikka en ole mikään ammattilainen kummassakaan. Se on vain kivaa puuhaa, ei mitään sen kummempaa. Mutta tässäkin harrastuksessa on se ongelma, ettei valmista tahdo syntyä. Jokaista valmista työtä kohden on kolme keskeneräistä... piirtämisessä ja maalaamisessa keskeneräisyyden aiheuttaa se, että olen aika hidas saamaan valmista aikaan ja jos työn joutuu tosi monta kertaa keskeyttämään, on aina vaikea toisena päivänä jatkaa. Ja mitä pidempi aika kuluu, sen vaikeampi on aloittaa keskeneräisen työn kimpussa.

Tässäpä niitä kesken jääneitä piirroksia.

Tykkään raapustaa erilaisia eläimiä, niinkuin vaikkapa hevosia....

 linnutkin kiehtovat....


 ...puhumattakaan koirista tai kissoista!

 Muutkin elukat käy, kuten vaikkapa ketut, vuohet tai leijonanpennut. Ja joskus olen piirrellyt maisemia tai kukkasia.

Kuvia selaillessani päätin, että jatkossa teen aloittamani työn loppuun, ennen kuin aloitan seuraavaa. Jospa näin saisin joskus jonkin piirrustuksen valmiiksi saakka.

Kommentit

 1. Olet taitava piirtäjä. Noista saisi kivan taulusarjan seinälle. Oletko koskaan piirtänyt kesällä luonnossa, esim. kukkia?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania =D Sun tartteis tulla joskus tänne meille, kun täällä on joka kesä valtakunnallinen taideleiri. Siellä saisi koko viikon taiteilla eri tekniikoilla =D

  VastaaPoista
 3. Trina: Kiitos. Taitoa varmasti tulisi, jos piirtelisi useammin ja tekisi työt loppuun saakka :) Olen joskus luonnostellut kuvia ulkona, mutta olen todella hidas saamaan valmista, joten ulkona piirtely on ollut aika vähäistä. Tänä kesänä voisi lehtiön kanssa kierrellä ja kokeilla uudestaan ja harjoitella nopeampia tekniikoita :)

  Virpi: Kiitos :) Luulen että tykkäsit tuosta ketunkuvasta ;) Ehkä se olisi päätynyt sinulle, mikäli siitä olisi tullut valmis...

  Alkoipa heti kiinnostaa tuollainen taideleiri! JOs tiedät mistä siitä leiristä voi kysellä niin kerro! Tulen teille sitten täysihoitoon ;)

  VastaaPoista
 4. Voi taivas kuinka kauniita piirustuksia! :)

  VastaaPoista
 5. Asuupas sinussa KYKY! Älä suotta pistä sitä vakan alle! Kyllä minunkin mielestäni jo noista voisi kerätä kollaasin sellaiseen kehykseen, jossa on paikka useammalle pikkutaululle.

  VastaaPoista
 6. Wow, tosi upeita piirroksia! Vain 8 vuotias kummatyttöni sisko on sitä mieltä, että osaan piirtää, mutta ne on pannukakun muotoisia eli lättänöitä ... en osaa tehdä kolmiulotteisia kuvia. Onneksi on keksitty kamera ;)

  VastaaPoista
 7. Jellona: Kiitos :)

  Mirka: Kiitos, olipas ihana kommentti :) Nuo mun kuvat on aika suuria, A4 tai A3 kokoa, mutta kyllähän niistä jonkinlaisen kuvakollaasin saisi.

  Rusina: Kiitos. Kyllä valokuvaaminenkin vaatii taiteellista silmää. Puhumattakaan korujen teosta! Ne jos mitkä sinä kyllä taidat!

  VastaaPoista
 8. Mielettömän hienoja! Olet kyllä taitava tässä(kin) jutussa :)

  VastaaPoista
 9. Lennu: Kiitos. Taidoista en tiedä, mutta tykkään tehdä kaikenlaista :) Tai ALOITTAA kaikenlaista... loppuun saattaminen on joskus hankalaa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit