Valmistujais-kortti

Serkkuni pääsee ylioppilaaksi lauantaina Helsingissä. Valitettavasti ei olla menossa juhliin, mutta kortin tein ja tällä kertaa jopa hieman suunnittelin ennen toteutusta. Auttamattomasti olen taas myöhässä, tämä on minun luonne, ei voi mitään, mutta kai parempi vähän myöhään kun ei ollenkaan? (Aivan kuin olisin sanonut tämän joskus aikaisemminkin?!?)


Jännä juttu sinänsä, että jos minun pitää mennä jonnekin, jos on jumppa tai sovittu tapaaminen tms., olen takuuvarmasti ajoissa. Mutta näiden lähettelyjen kanssa olen lähes aina myöhässä! Minulla on omalaatuisella tavalla jakaantunut persoonallisuus...


Toivotan tämän kortin myötä onnea ja menestystä kaikille valmistuville ja koulunsa päättäville!

Kommentit

 1. Kiva kortti! Paperiaskartelu on kyllä oma taiteenlajinsa, hyvä olet siinä!

  Se on hyvä kun on jossakin asiassa ajoissa edes :) Minä olen viimetippaihminen, mutta opettelen pois siitä koko ajan, pikkuhiljaa opin toivottavasti :)

  VastaaPoista
 2. Lennu: Kiitos! Ihan harjoittelua näiden korttien teko mulla vielä on, niinkuin monen muunkin käsityön teko, mutta se kai onkin osa viehätystä, että voi oppia jotain uutta.

  Aika vaikea sitä on omista perus-tavoista oppia pois ;) Eikä se viimetippakaan ole paha, jos kuitenkin on suunnilleen ajoissa. Tosin ne pikaiset lähdöt ja jännitys, että ehtiikö, saattaa josksus stressata aikalailla.

  VastaaPoista
 3. Tuo viime hetken paniikki on kyllä oiva motivaattori. Että täällä sitä silitellään juhlavaatteita, jos nyt ylipäätään on joka lapselle jotain päälle pantavaa löytänyt...

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti!

  Arvaa mitä, mää kävin tänään siellä Iin Kirjokkaassa ja sekosin ihan täysin! Semmoisella summalla hamstrasin askartelutarvikkeita, että kylläpä taas tietää, miksi töissä käy.. ;) Esittelen ne piilopaikassa kunhan kaikelta ihastelulta ennätän :)

  VastaaPoista
 5. Itse tehty kortti on aina arvokas lahja.

  Vuodattelen tässä kyyneliä, kun toisaalla juhlitaan par'aikaa rakkaan kummipoikani yo-juhlia, joihin en päässy pahan flunssan takia...

  VastaaPoista
 6. Virpi: Toivottavasti oli kivat juhlat ja matka meni muutenkin mukavasti.

  Pingviini: Kiitos! Onneksi mulla ei ole autoa, ei pääse pyörällä kovinkaan helposti sinne Kirjokkaaseen! (joo, on nettikauppakin, muttei se ole sama asia ;) Postausta odottelen!! :)

  Trina: Harmillista kun et päässyt juhliin :( Pikaista paranemista flunssasta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit