Viikon 23/2011 liikunta ja pari uutta jumppaa


Viikko lähti aika leppoisasti liikkeelle, koska kohtalaisen raskaan viikonlopun jälkeen jalat olivat aika jumissa. Tiistai-aamun HOTyoga olisi varmasti tehnyt hyvää, mutta päätin mennäkin aamusta mattolaiturille pesemään mattoja. Se olikin aika hyvä päätös, koska aamulla seitsämän jälkeen sain heti pesupaikan itselleni, mutta jo tunnin päästä alkoi olla jonoa! Ja matot kuivuivat saman päivän aikana, vaikka olivatkin aika paksuja mattoja. Loppuviikon matonpesut sai jäädä, koska männyn siitepölyä lenteli valtavasti muutaman päivän ajan. Keltainen pöly laskeutui puolivälissä viikkoa kaikkialle. Onneksi lauantai-aamuna satoi, jolloin pahimmat pölyt varmaan laskeutuivat vihdoin maahan.

Juoksulenkit peruttiin liian kuumuuden vuoksi. Katsotaan juoksua tällä viikolla sitten uudemman kerran. Torstaina kävin OP-Pohjolan rekrytointi-tapahtumassa juoksu-ystävättäreni kanssa ja paikalla oli pilvin pimein entisiä työkavereita ;) Eikä tapahtuma ollut aivan turha, koska osallistuin 200€ rahastosijoituksen arvontaan ja voitin! :)

Kävin myös testaamassa pari uutta jumppaa: HOTvatsa ja COOLpeppu. HOTvatsa oli nimensä mukainen: lämmitetyssä salissa tehtiin patteriharjoituksena erilaisia vatsalihasliikkeitä ja tasapainoksi muutamia selkälihasliikkeitä. Tämä oli oikein tehokas täsmä-treeni keskivartalolle! COOLpeppu taas oli keskitetty jumppa pakaroille, reisille ja alaselälle. Liikkeissä käytettiin apuna myös pientä jumppapalloa ja kuminauhaa. Tässä jumpassa meinasi muutamissa liikkeissä krampata pohkeet aika lahjakkaasti. Tämä johtui varmaan helteestä ja riittämättömästä nesteytyksestä. Molemmat oli oikein kivoja jumppia, menen varmaan toistekin.

Maanantai: Lepopäivä1
Tiistai: Lepopäivä2
Keskiviikko: BodyStep 1 tunti
Torstai: Lepopäivä3
Perjantai: HOTvatsa 30 min ja BodyJam 1 tunti
Lauantai: BodyStep 1 tunti (aamupäivällä) ja COOLpeppu 30 min (illalla)
Sunnuntai: Kahvakuula FRESH 1 tunti (pihalla)

Aurinkoista ja reipasta viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Kävipä sinulla tuuri tuolla rekrytointitapahtumassa - onnea =D

  VastaaPoista
 2. Hei onneksi olkoon rahastosijoituksen voitosta! <3
  Harvoinpa sitä arpaonni omalle kohdalle sattuu, mutta joskus kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. Virpi ja Jellona: Kiitos! :) Harvoin tosiaan onnistaa, mutta mukava yllätys tuollainen pienempikin voitto on, kun ei yleensä paljon arvonnoissa onnista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit