Viikon 25/2011 liikunta


Juhannusviikko on nyt takana. Mitenkö juhannus meni... no siivotessa! Jopa poikani osallistui, oli kyllä mukava siivota yhdessä. Ompelin myös hieman ja leivoin tietenkin (näistä omat postaukset tuonnempana). Liikunnan suhteen oli aika erilainen viikko sikäli, että ratsastusta ei ollut (tunnit oli peruttu) ja kävin jopa kahdesti BodyBalancessa! Uusi ohjelma on kyllä aika huippu, jalkojen voimaliikkeitä on peräti 9 minuuttia ja vatsalihasliikkeet on kyllä tosi tehokkaat, niinkuin yleensäkin. Voi olla että tulee jatkossa käytyä Balance-tunnilla useammin kuin  yleensä. Myös steppiä tuli tälle viikolle kahdesti ja juoksussa tehtiin ystävättäreni kanssa uusi ennätys! Peräti 1,5 minuuttia aikaisempaa nopeammin juostiin kympin lenkki :)

Tässäpä vielä yhteenvetoa:

Maanantai: BodyStep 1 tunti
Tiistai: HOTyoga 1 tunti aamulla
Keskiviikko: BodyStep 1 tunti
Torstai: Juoksu 10 km (1 tunti 2,5 minuuttia), afropowerdance 30 min. + BodyMove 30 min.
Perjantai: BodyBalance 1 tunti
Lauantai: Lepopäivä
Sunnuntai: BodyBalance 1 tunti

Tämän viikon keskiviikkona on toivottavasti vähän erikoisempi ratsastustunti. Siitä sitten tuonnepana lisää. Käyttämälläni salilla vaihtui jumppalukkari, joten saa nähdä mihin jumppiin ensi viikolla tieni löydän.

Reipasta ja helteistä viikkoa kaikille teille!

Kommentit

  1. Puh, se eilinen balance oli kyllä ihan reipas juttu, reidet oli aika tohjona sen jälkeen, mutta mukava se oli :) Suklaapiirakka näyttää tosi hyvältä, en olekaan pitkään aikaan leiponut mitään suklaista.

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan ollutkin ihana se balance :) Ja aamulla sitten uudestaan! :)

    Tuo suklaapiirakka oli kyllä syntisen hyvää ja aivan liian helppo tehdä... kaikkien todella hyvien leivonnaisten teko pitäisi olla mahdollisimman hankalaa, niin tulisi leivottua vähemmän ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit