Viikon 24/2011 liikunta


Taas yksi viikko takana. Ihan hyvä viikko kaikin puolin. Viikko alkoi vauhdikkaasti ja loppui samaten. Tästä on mukava aloittaa uusi viikko!

 Juoksusta en tykkäisi, ellei olisi erittäin hyvä ystävätär juoksukaverina. Hänen kanssa on kiva lähteä lenkille, jutellaan samalla kaikki kuulumiset ja juoksu sujuu siinä sivussa. Lisäksi meidän vauhdit ja jaksamiset on niin samalla tasolla, että senkin vuoksi lenkit on kivoja, kun kumpikin voi juosta juuri oman jaksamisen rajoissa ja saa silti hyvän treenin.


Ratsastustunnilla oli taas kouluratsastusta ja ratsuna oli eestinhevonen Vobbe (kuvassa). Meillä ei ihan täysin synkannut, mutta kiva oli huomata, että jotain kehittymistä oli tapahtunut. Aikaisemmin olen hikimärkänä saanut Vobbea patistella liikkumaan rivakammin, mutta nyt se uskoi paljon vähemmällä. Ratsastaja (siis minä) on siis kehittynyt, ei hevonen! Tosin kurja juttu, että hevosta tunnille valmistellessa se vaikutti tosi kiukkuiselta ja koitti jatkuvasti purra. Aiemmin tuo hevonen ei ole tuollaista tehnyt, joten ihmettelin mistä moinen johtui. Joku muukin sanoi, että siitä on tullut kiukkuisempi. Tunnilla käytös oli kyllä hyvä, Vobbe on rauhallinen ja luotettava ratsu.

Tässä vielä yhteenvetoa:

Maanantai: Juoksu 10 km (1 tunti 4 min)
Tiistai: HOTyoga 1 tunti aamulla ja BodyAttack 1 tunti illalla
Keskiviikko: Ratsastus 1 tunti (+ pyöräily 2 x 15 km)
Torstai: Lepopäivä1
Perjantai: BodyPilates 1 tunti, HOTvatsa 30 min ja BodyJam 1 tunti
Lauantai: Lepopäivä2
Sunnutai: Juoksu 10 km (1 tunti 4 min) aamulla ja Kahvakuula FRESH 1 tunti iltapäivällä

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille lukijoille!

Kommentit

  1. Ihana, ihana, kaunis, viisas heppa, joka ei varmasti ole ilkeyttään ilkeä, eläimet ei tee mitään tahallaan, ilman syytä.. Kumpa sillä ei koskisi johonki, jotenki kipeä? Joku syy on varmasti muuttuneseen käytökseen, vai mitä?

    VastaaPoista
  2. Totta, varmasti käytöksen muuttumiseen on joku syy. Hevoset, niinkuin mitkään muutkaan eläimet, eivät tee tahallaan ja ilkeyksissään mitään, vaan aina on jokin syy. Aion ottaa asian puheeksi tallin omistajan kanssa kun häntä seuraavan kerran näen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit