Suloinen kesäpäivä

Olipas ihana kesäinen päivä. Vietin monta tuntia rannalla rakkaan ystäväni kanssa. Syötiin eväitä, käytiin meressä uimassa(!!), juteltiin, otettiin kuvia, oltiin vaan. Uskaltauduin heittämään talviturkin, vaikka merivesi tuntuikin aika kylmälle. Kun ensin oli istuskeltu auringonpaisteessa kuumalla hiekalla, niin sitten piti käydä vielä uudelleen uimassa! Eikä toinen kerta ollutkaan enää niin paha...


Iltapäivällä piti päästä ehdottomasti jumppaan hikoilemaan kunnolla (ulkona ei jaksa nyt urheilla, juoksulenkit on helteellä peruttu) ja jumpan jälkeen suuntasin pellolle, jossa odottikin aivan rutikuiva pelto. Yrttien taimet näyttivät kärsiviltä ja kasvattamani kesäkurpitsan taimet olivat viimeisetkin kuolleet :( Mutta herneet olivat nousseet mullasta, kuin myös muutamia pikkuruisia salaatin ja punajuuren lehdyköitä oli näkyvillä. Kyssäkaalikin näytti elinvoimaiselta, ainakin vielä...

Kannoin pellolle ainakin sata litraa vettä läheisestä salmesta (pienen kävelymatkan päästä) ja kun alkoi veden kantaminen kyllästyttää niin lähdin kotiin. Toivon kovasti, ettei nämä helteet kuivata kaikkia pikkuruisia kasvinalkuja.

Mutta ihana on kun on lämmintä! Aamulla seitsämältä oli jo 23 astetta lämmintä ja nyt illalla ulkona on vieläkin 25 astetta. Päivällä lämpötila oli yli 30.
Ihania kesäisiä päiviä kaikille! Kuvat ovat tänään rannalla otettuja.

Kommentit

 1. Pussasitko tuota sammakkoa? Ehkä se oli sun elämäsi prinssi ;)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi, en pussannut! Toivottavasti nyt ei mennyt mun elämäni tilaisuus ohi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä meri on kaunis! Kyllä tuollaisella rannalla on mukava kesäpäivää viettää. Olen hiukan kateellinen..

  VastaaPoista
 4. Pingviini: Niinpä.. mutta ensi kerralla tiedetään! ;)

  Trina: Minäkin tykkään merestä ja tykkään istuksia merenrannalla. Auringonottaja en ole alkuunkaan, koska palan helposti eikä se auringossa makaaminen ole mun juttu, mutta rannalla on ihana istua tai kävellä hiekalla. (ja mitä syrjäisempi ja rauhallisempi ranta, sen parempi :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat ... kiva, että löytyy joku toinenkin, joka näkee esim. ruohoon takertuneessa höyhenessä jotain kuvattavaa ja kaunista =)

  VastaaPoista
 6. Rusina: Kiitos. Se ruohoon tarttunut höyhen oli aivan ihana! :) Heilui tuulessa kauniisti, sitä oli mukava katsella.

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia!
  Tuo viimeisin venekuva on ihan lemppari, mahtavat värit!

  VastaaPoista
 8. Pepper: Kiitos paljon :) Ja kiva kun olet liittynyt lukijoiden joukkoon :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit