Sateisen päivän puuhailuja


Mitä sadepäivänä voi tehdä? No vaikka sulattaa pakastimen ja pestä jääkaapin! Kiskoin jääkaappi-pakastimen seinästä ulos, sulatin ja pesin ja puhdistin myös pölyt kaapin takaa. Kun kaappi oli pois paikoiltaan, tein saman tien muutaman tuuletusreiän levyseinään, joka ympäröi jääkaappi-pakastinta. Keittiössäni kun tuolle jääkaapille on niin ahdas kolo, ettei mistään kautta pääse ilma vaihtumaan jääkaapin takaosaan.


 Enpä ollutkaan tuollaisella terällä ennen porannut ja voi valtava mikä määrä sahanpurua lenteli ympäri keittiötä! Seuraavaksi onkin siis vuorossa keittiön perusteellisempi siivous....


Iltapäivällä arvoin viimeiseen saakka lähteäkkö jumppaan BodySteppiin vaiko jäädä kotiin aloittelemaan sitä keittiön siivousta.. lopulta päätin lähteä jumppaan ja kyllä kannatti! Tuli aivan todella huippu-olo, harvoin jumpan jälkeen saan noin mahtavaa tunnetta. Vaikka mahtavalta ne jumpat aina tuntuu ja hyvä olo tulee, mutta nyt olin aivan jossain seitsämännessä taivaassa. Tykkään uudesta step-ohjelmasta, varsinkin party step-kappaleesta... katsotaan saanko tähän liitettyä kyseisen kappaleen musiikkivideon (vaikka stepissä tuosta onkin jokin miksaus).


Tästä on mukava jatkaa kohti juhannusta. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit