Neljän taviksen ensimmäinen illallinen

Tänään kokoontui meidän neljän taviksen ryhmä ensimmäistä kertaa minun luonani illallisen merkeissä. Ollaan kaikki neljä oltu hyvänpäivän tuttuja osan kanssa pidempään ja osan vähän vähemmän aikaa. Pingviinin ideasta tämä lähti liikkeelle ja toivon mukaan tästä tulisi jonkinlainen kerran kuussa tapahtuva perinne. Mukava saada tätä kautta uusia ystäviä ja viettää vähän erilaista iltaa hyvässä seurassa.

Seura tosiaankin oli aivan parasta! Toki minulla oli pieni ramppikuume että miten kaikki sujuu, mutta kaikki ruuat onnistui suht koht hyvin ja ainakin minulla oli todella mukavaa. Tuliaisiakin sain vaikka mitä!! Ihanan tarra-arkki-vihkon, luomu-juttuja ja karkkia! Kiitos Kiitos!


Tarjosin vieraille kolme ruokalajia ja illan juomina oli luomu-viiniä (keskimmäinen pullo kuvassa) ja alkudrinkkinä alkoholitonta Korpihillan Kuohuvaa Kuusenkerkkä-juomaa (vasemmanpuoleinen pullo kuvassa). Tämä oli kyllä hyvää, suosittelen ehdottomasti mihin tahansa juhliin alkoholittomaksi juomaksi.

Illan tarjoilut olivat seuraavanlaiset:

Alkuruoka: Raparperi-sinihomejuustosalaatti ja focaccia-leipä
Pääruoka: Salvia-kinkku-pasta
Jälkiruoka: Muurikkaletut, mansikka-valkosuklaajäätelö ja mansikkakastike

Resepteistä teen omat postaukset tuonnempana. Laitan tähän loppuun kuitenkin kuvan jälkiruuasta... siis siitä miltä sen olisi pitänyt näyttää! Unohdin nimittäin siinä sählätessä koristeeksi tarkoittamani mansikat jääkaappiin! 


Seuraava illallinen on sitten ensi kuussa Pingviinin luona. KivaKiva!! :)

Kommentit

 1. Voi mikä ilta! Kiitoksia emännälle, kiitoksia seuralle, kiitoksia maailmankaikkeudelle tästä kaikesta :)

  VastaaPoista
 2. Pingviini onkin näemmä kiteyttänyt illan tunnelman aika hyvin =D. Aivan ihanalta kuulostaa tuo ruokalistasi. Voisit järjestää sellaisen siskolle illallinen illan myös =D

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Pingviinin sanoihin, kiitos!! Aivan ihanaa oli ruoka, kuin myös seura. Reseptejä odotellen, lupasin jo kotiväelle kokkailla :) Tästä on hyvä jatkaa illallisia :D

  VastaaPoista
 4. Hei,

  minäkin jään odottamaan ihania reseptejä...

  VastaaPoista
 5. Pingviini & Lennu & Taru: Sydämellinen kiitos teille ihanasta illasta! Tästäpä on mukava jatkaa ensi kuussa sitten :)

  Virpi: Joo, lupaan järjestää siskolle illallinen heti seuraavalla kerralla! :)

  Salainen puutarhani: Postailen reseptit tämän viikon aikana :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit