Helmet

Olen jo vähän aikaa haaveillut helmikorujen teosta. Tilasin parista nettikaupasta kasan tarvikkeita ja tänäiltana tein sitten ensimmäisen kokeiluni. Nopeastihan tuo syntyi, seuraavassa jo voisi vähän enemmän suunnitella millaisen korun tekisin. Nyt vain melkeinpä pujottelin koruvaijeriin erilaisia helmiä miten sattuu :) Tämä syntyi makeanvedenhelmistä, putkihelmistä, pyöreistä lasihelmistä ja siemenhelmistä. Lukkona kuparipatinoitu salpalukko (ei oikein näy kuvassa).Saattaa olla että jatkossa tulee jokunen helmikorupostaus lisää ;) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

Kommentit

 1. Kivat helmet olet väsännyt! Tuo on rentouttavaa puuhaa, ainakin silloin jos ei ole kiire minnekkään.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että olet löytänyt kivan käsityön!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne Trina ja Virpi! Tämä tosiaan on kivaa puuhaa, siihen tahtoo vaan jäädä pahasti koukkuun. Ei olisi malttanut nukkumaan mennä ja mitä ihanuuksia kaikista helmiä myyvistä nettikaupoista löytyykään! :)

  VastaaPoista
 4. No hei.. Tuo vaikuttaa minustakin kivalta hommalta kun varmaan siinä ei koskaan ole täysin oppinut vaan aina voi oppia uutta. Laitahan aina posteja sitä mukaa kun teet uusia koruja? Olisi kiva nähdä niitä. Kivaa loppuviikkoa sinne jonnekkin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi HeartAndSoul. Tuo on sellaista rentouttavaa ja mukavaa puuhastelua kyllä ja niinkun sanoit niin aina voi oppia uutta. Minullakin homma on vasta aivan kokeiluasteella, saapa nähdä mitä kaikkea sitä saa aikaan. Postauksia tulee kyllä sitten (varoitus etukäteen :D

  Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Kiva jos postailet tuosta aiheesta lisää. Jään odottelemaan. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit