Yhteenveto viikon 44 liikunnasta ja esittelyssä BodyJam

Jos viime viikko oli vähän huono, niin tämä viikko vasta olikin pettymys. Polvi tuli aika kipeäksi jo alkuviikosta ja sekin vähän rajoitti sitten. Lisäksi oli vain saamaton ja surkea olo pitkin viikkoa, ei aina vaan innostanut lähteä. Saapa nähdä kuinka uusi viikko lähtee sitten taas käynitiin.

Maanantai: BodyPump ja BodyPilates
Tiistai: BodyVive
Keskiviikko: Kuntosalilla kuntopiiriä n. 45 min.
Torstai: BodyStep
Perjantai: Lepo
Lauantai: BodyStep ja BodyJam
Sunnuntai: Lepo

Pakko esitellä yksi minulle uusista jumpista, joka on aivan mahtavaa: BodyJam. Aivan uskomattoman hienot fiilikset saa tuolta tunnilta, kannattaa kyllä käydä kokeilemassa jos vain on mahdollisuus. Tunnista saa omien tuntemusten mukaan niin kevyen tai raskaan kuin itse haluaa, mutta hiki tulee takuuvarmasti ja kovempikuntoisetkin saavat varmasti haasteita. Ainakin koreografiassa löytyy haastetta, mutta sitä ei todella kannata säikähtää! Ensimmäisellä kerralla on varmasti vähän pihalla, mutta jo toisella kerralla huomaa juttuja mitä ei ensimmäisellä kerralla osannut mutta jotka meneekin sujuvasti.

Itselläni on tosi huono rytmitaju, enkä ole tosiaankaan mikään tanssija. Ensimmäinen BodyJam oli aika sähellystä ja ihmettelyä, mutta kolmannella kerralla olin jo täysin koukussa! Se fiilis mikä siellä tunnilla tulee ja se kun oppii tekemään ne liikkeet, samanlaista tunnetta en vain saa muilta tunneilta. Sykkeet nousee samalle tasolle kuin raskaalla BodyStep tunnilla, mutta tuo Jam-tunti ei tunnu silti yhtä raskaalta kuin Step, koska siinä keskittyy niin siihen musiikkiin ja koreografiaan.

Tällä hetkellä saleilla vedetään versiota BodyJam 50 ja tämä ohjelma on vielä suunnilleen kuukauden verran ohjelmistossa. Tanssityyleinä hiphoppia, housea, afroa ja mamboa. Eikun saleille kokeilemaan! :)

Kommentit

 1. Paljon olet kuitenkin ehtinyt liikkua tällä viikolla! Se ei tietysti ole kiva, jos tulee vaivoja, niinkuin sinun polvijuttu, hankaloittamaan menoa. Parempaa tulevaa viikkoa,intoa ja hyvää mieltä!

  VastaaPoista
 2. Olisi kyllä itsekkin kiva keksiä jotain uusia juttuja urheilun ja jumppailujen saralla. Taiji voisi olla rauhoittavaa kun jotenkin tuntuisi kivalta ajatukselta se että voisi keskittyä itseensä ja johonkin suoritukseen ihan 100%. Hukata tavallaan kaikki muu pois mielestä. Olla irti kaikesta..

  Kiva lukea sun treenauksesta ja tosi mukava kun jaksat kuvailla noita jumppia. Ne viralliset kuvaukset kuntosalien sivuilla on aina niin raflaavia - "oikean" ihmisen suusta kuulee sitten miten sen kokee.

  Kivaa alkanutta viikkoa sinne ruudun taakse. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppauksesta Trina! Näyttää siltä että kehnommat treeniviikot jatkuu, mutta yritän suhtautua positiivisesti. Tänään esimerkiksi vaihdoin mieluusti treenin siihen, että sain viettää mukavaa aikaa poikani kanssa :)

  Kiitos kommentista HeartAndSoul. Tuo Taiji on varmasti kokeilemisen arvoinen laji, sellainen jossa myös mieli saa paljon. Oma viehätyksensä niissä hitaissa liikkeissä, eikä varmasti ole niin helppoa miltä näyttää.

  Kiva kertoilla noista jumpista täällä blogissa, koska ne on sellainen asia joka minua hyvin paljon kiinnostaa :)

  Kivaa alkanutta viikkoa teille molemmille ja kaikille muillekin tänne eksyneille :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit