Kuluneen viikon saldo

Olipas viikko... flunssasta alan olla toipunut, urheilut voi taas aloittaa ensi viikolla, jee :) Loppuviikolla siis kävin leipomassa ystävättären luona, torstaina poikani sai mopokortin ja mopolla hän on nyt sitten päristellyt ympäriinsä. Aivan tohkeissaan oli torstaina, kävi työpaikkani pihalla kavereidensa kanssa mopoa esittelemässä ("Äiti, tule käymään pihalla." :) Illlalla kun olin jokaviikkoisella ompelukurssillani niin poika kävi myös siellä ("Äiti, voitko tulla pihalla käymään?" :)

Perjantaina oli sitten ystävättäreni illanistujaiset ja menin vähän etukäteen auttelemaan valmisteluissa. Oli mukava ilta. Paljon juteltiin erään Intiasta kotoisin olevan ystävättäremme kanssa, vertailtiin tapoja, kulttuuria, ruokia. Hän kertoi hauskoista kommelluksista mitä on eteen tullut. Myös ruuasta juteltiin paljon, mitä hän kaipaa intiasta, kun puhutaan ruuasta jne.

Lauantaina kävin purkamassa kirpparin pois ja tulin taas kerran siihen lopputulokseen että vaatteet ja kengät ei vaan mene kaupaksi, vaikka hinta olisi naurettavan alhainen. Ehkä jossain toisella kirpparilla meneekin, mutta tuossa omalla käyttämälläni ei. Kaikenlainen epämääräinen tilpehööri taas menee kuin kuumille kiville! :) Palautuneet kirppariroinat innoittivat minut sitten sunnuntain ratoksi aloittamaan varaston ja komeroiden siivouksen. Olen aika laiska tekemään tavallista siivousta, mutta kun puhutaan kaapeista ja tavaroiden järjestelystä niin... no, nyt sitten päätin kantaa varastosta vielä lisää roinaa tänne asuntoon ja esim. lajittelin työkalupakkini uuteen uskoon :D Ruuvit omaan lokeroon, mutterit ja sokat omaan, naulat omaan, jne. Tässäpä ihailkaa :D


Minulla on t yöhuoneessa kaapissa ollut kolme hyllyä vallattuna kaikenlaisille työkaluille ja remppa-tavaroille, nyt päätin että osan voi hyvin viedä varastoon. Nämä lähtee sinne, koska jos niitä joku päivä tarvitsee (eikä se tarve tule eteen edes joka viikko!) niin äkkiäkös laatikon sitten varastosta käy noutamassa. Vapautuupa kaapista tilaa muulle, ehkä tärkeämmälle tavaralle.


Rentouttavaa sunnuntain jatkoa kaikille lukijoilleni. Menen jatkamaan "siivousta" :)

Kommentit

 1. Onpa kiva kuulla, että poikasi haluaa noin äidin huomiota! Yleensä murkkuikäiset toimii vähän toisin, häpeää olla vanhempien seurassa jne.

  Olen kanssa tuskaillut viimeaikoina noita säilytysongelmia, tavaramäärää, roinaa, komeroiden ja laatikoiden sotkua. Kun saisi vielä tuon puoliskon motivoitumaan samasta asiasta :/ Laitoin meidän vaatekomerossa majailevan työkalulaatikon jokin aika sitten järjestykseen ja nyt tavarat ovat taas sikin sokin... arggh!

  Kirppiksellä menevät parhaiten tosiaan kamalat posliiniesineet ym. hilpetöörit, tuon olen minäkin joskus huomannut.

  Hyvää ensi viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Minustakin on tosi mukava ettei pojalleni ole tullut sellaista vaihetta ainakaan vielä, ettei ilkeäisi minun kanssa liikkua ja näyttäytyä. Ehkä se johtuu vähän siitäkin että elellään kahdestaan.

  Tavaranpaljous, sepä vasta nykypäivän vitsaus! Kun vein omia romppeitani varastoon niin naapurin rouva oli omaa varastoaan samaan aikaan siivoamassa ja päiviteltiin sitä miten kaikkea tavaraa onkaan kertynyt :)

  Naurattipa kommenttisi kamalista posliiniesineistä, osuit kyllä naulankantaan! ;)

  Hyvää ensiviikkoa sinullekin Trina.

  VastaaPoista
 3. Minäkin sain "muutaman" muovikassillisen lastenvaatteita lahjoitettua tosi tarpeeseen. Mutta näkyykö se missään ---> ei. Ja lisäksi meille kotiutui yksi kassillinen lainassa olleita vaatteita ja lastenrattaat. Rattaat ovat kyllä superhienot, että nuo vanhat kyllä joutais jo eläkkeelle.

  VastaaPoista
 4. Äiti kertoikin että reilusti yli jätesäkillinen lastenvaatteita lähti sieltä lahjoituksena jonnekin Venäjän suuntaan. Harmi jos se ei missään näy, mutta toisaata, teidän perheessä onkin normaalia enempi pikkuväkeä :)

  Mulla kaappien siivousvimma taas päällä... varo vaan kunhan teille tullaan kylään :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit