Syksy-Talvi-Syksy-Talvi, eikun syksy....

Sää heittelehtii laidasta laitaan. Välillä jo melkein talvi saapuu ja sitten lumet ja pakkaset kaikkoavat ja tulee vesisadetta tilalle. Viimeisen viikon ajan on tullut sitä vesisadetta nyt sitten, melkein aina kun pyörällä jonnekin ajaa niin kastuu. Eikä se kastuminenkaan aina haittaa, mutta kyllä sitä lunta ja valoisuutta jo kaipaisi.

Tällaiset säät kun vain jatkuvat ja on synkkää, niin välillä voisi ottaa kissoista mallia ja käpertyä kerälle pehmoisen viltin lämpimään ja olla vain. Sytyttää kynttilöitä ja nauttia hämyisestä tunnelmasta ja kiireettömyydestä. Kohtahan se kiireettömyyskin on mennyttä, koska Joulun puuhat alkavat vallata alaa jokaisen arjesta. Mutta unohdetaan se stressi kuitenkin, tehdään vain asioita joista tulee hyvä mieli. Ei mitään pakkoa ja puurtamista ja kiirettä, vaan nautintoa vaikkapa siitä että saa kauniit jouluverhot ikkunaan tai siitä, että voi kauppoihin lähtiessä ilman kiirettä katsella ja etsiä läheisilleen ilahduttavia lahjoja. Taikka rentoutua leipomalla ja/tai askartelemalla niitä lahjoja itse.Mukavaa ja levollista alkavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Kissat ovat kyllä ymärtäneet jo aikojen alusta jotain mitä ihmiset eivät vieläkään. Jos ei ole mitään tärkeää menoa mitä ei voisi hieman lykätä - on ihan sama ottaa vielä torkut. :) Söpö kuva!

  VastaaPoista
 2. Vettä täälläkin taivaalta lätisee. Tänään pyöräilin sateessa työhaastatteluun, vähän noloa saapua kastuneena tuollaiseen tilanteeseen. Kamala väsymys on minut vallannut. Mieli on virkeä ja tekisi mieli puuhata kaikenlaista kivaa, mutta kroppa sanoo vastaan, unettaa ja koivissa on tonni lyijyä. Onpa muuten tyylikkäät mustat tassunpohjat kisulla! Mukavaa viikonloppua siullekkin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne taas kerran HeartAndSoul ja Trina!

  HeartAndSoul: Kissat osaavat kyllä nauttia elämästä aivan ainutlaatuisella tavalla :) Ja kerrankin sain yhden onnistuneen kuvan toisesta kissoistamme, nuo mustat otukset ovat aika hankalia kuvata, näyttävät usein vaan mustilta möhkäleiltä kuvassa. Tulee helposti tosi tylsiä kuvia.

  Trina: Toivottavasti sun työhaastattelu meni kuitenkin tosi hyvin! Pidän peukkuja :) Toivottavasti myös väsymyksesi menisi ohi, toivottavasti ei ole mikään kurja flunssa puhkeamassa :( Koitahan lepäillä, jospa olo kohentuisi. Ja kiitos, ihanat samettitassut kissoillamme kyllä on, niinkuin kaikilla kissoilla varmasti :)

  VastaaPoista
 4. Sinäpä sen sanoit! Minäkin kaipaan valoa ja lunta, maa on märkä ja musta :p Ja ei ressiä joulusta! Ja sitä valoa vaan tupaan lyhdyillä ja kynttilöillä! Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Viime viikko on jotenkin loskan ja hämärän takia ollut erityisen raskas. Koitin pikkuisen tunnelmaa piristää laittanalla muutaman valosarjan lisää. Eiköhän se tästä, mutta mieli tekisi kissan lailla käpertyä kerällä ja unohtua siihen hetkeksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit