Viikon 48 liikunta-saldo

Parempaan suuntaan sairasteluviikkojen jälkeen :) Positiivista tällä viikolla oli myös se, että LesMills-tunneilla on alkanut tällä/viime viikolla pyöriä taas uudet ohjelmat, joten on tullut sitäkin kautta vähän uutta kipinää ja intoa kun on uusia juttuja mitä tehdä :) Erityisesti jännitin lauantain uuden BodyJam ohjelman promotuntia, koska tunnilla on vähän monimutkaisemmat askelkuviot ja kiinnosti tietää millainen uusi ohjelma olisi. Menee taas muutama kerta että kuviot oppii, mutta siinä piilee osa tuon tunnin viehätyksestä.

Sairastelun vaikutus oli kyllä nähtävissä urheillessa, sykkeet nousi aika korkeisiin lukemiin. Ennätys taisi olla torstain Step-tunti, tunnin keskisyke oli 171 ja vointi tunnin jälkeen olikin vähän huono, pää tuli kipeäksi ja oli aika paha olo, joka kyllä onneksi lähti pienellä levähtelyllä sitten pois.

Maanantai: BodyPump ja BodyPilates
Tiistai: Kuntosali (lämmittely 10 min juoksumatolla + salilla n. 30 min. kuntopiiriä)
Keskiviikko: Lepopäivä
Torstai: BodyStep
Perjantai: Afropowerdance
Lauantai: BodyJam ja Kuntosali (lämmittely 10 min juoksumatolla + salilla n. 30 min. kuntopiiriä)
Sunnuntai: Lepopäivä

Saapa nähdä missä vaiheessa alkaa Joulun puuhastelut näkymään jumppaamisissa. Toisaalta on varmaan hyväkin pitää vähäsen rauhallisempi kuukausi ja tammikuussa sitten taas rynnistää salille kaikkien elämänparantajien kanssa! ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit